RU  UA

Дізнатися

Чи правда Юлія Саніна розлучається з чоловіком: в команді співачки дали відповідь

Пара музикантів у шлюбі 12 років

Український блогер Богдан Беспалов, який говорив про розлучення Потапа і Насті Каменських, заявив, що ще одна зіркова пара переживає важкі часи і знаходиться на межі розлучення - Юлія Саніна і Вал Бебко.

Представник The Hardkiss у коментарі сайту ТСН відповів на чутки про розлучення солістки та креативного продюсера колективу. Єгор Кір'янов сказав, що зараз у кожного українця складний період і запевнив, що інформація про розрив пари не є правдивою.

Читайте також: Alyosha відповіла на чутки про розлучення з Тарасом Тополею через її тривалу відсутність в Україні.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

"На сьогоднішній день немає українця, який би не проживав складний період. Але чутки про розлучення не відповідають дійсності. Ми вважаємо, що в країні достатньо більш важливих тем для обговорення, ніж особисте життя Юлії", – сказав журналістам менеджер гурту.

На своєму YouTube-каналі Беспалов заявив, що "Юлія розуміє, що її стосунки доходять до якогось логічного завершення". В рок-сім'ї нібито завжди домінував Вал, але Саніна "виросла, змінилася як особистість, як жінка", і зараз думки щодо розвитку у них різняться.

"Тому не можу сказати, що вони розлучаються прямо зараз, але вони переживають надважку кризу", - зазначив блогер.

Читайте також: Чоловік Марічки Падалко у ЗСУ розповів, що підтримує його щасливий шлюб під час війни.

Саніна і Бебко познайомилися у 2009 році, коли Юлії було 18 років, а Валерію – 24. Через півроку з дня знайомства Вал зробив коханій пропозицію, і через півтора року вони одружилися та повінчалися. Для пари було важливо укласти церковний шлюб, а штамп у паспорті був лише формальністю, оскільки без нього не проводять таїнство.

Фото: instagram.com/val_bebko

Через чотири роки на світ з'явився їхній первісток - син Данило, якому нещодавно виповнилося 8 років. У 2020 році солістка The Hardkiss розповідала, що через рік-два після народження сина вони з Валом ледь не розлучилися.

"Коли ти розумієш, що немає іскри в очах, коли просто втома в очах від усього, від усіх і від один одного, що найжахливіше. Коли немає підтримки і коли вже просто все одно. І тоді ми зрозуміли, чи потрібно щось змінювати, або закінчувати. І ми вирішили, що треба змінювати. І вже через тиждень після роботи над стосунками все змінилося", - розповідала співачка Маші Єфросиніній.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Раніше Богдан Беспалов запустив чутки, що колишня солістка гурту "НеАнгели" Вікторія Сміюха втекла до Росії. Дізнайтесь, що відповіла співачка.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смелый образ на Каннском кинофестивале - как выглядела певица, какая была цель ее визита

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ирина Горовая назвала Потапа отличным отцом и рассказала, что у него хорошие отношения с сыном Андреем

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни