RU  UA

Дізнатися

Були сильно перелякані: Могилевська пояснила, чому два роки мовчала про удочеріння двох дівчаток

Співачка довго зберігала свою таємницю

У новорічну ніч-2024 Наталія Могилевська вперше зізналася, що стала мамою – співачка удочерила двох рідних сестер. Дівчатка в сім'ї артистки з'явилися на початку повномасштабної війни, але розповіла вона про це лише зараз.

В інтерв'ю Дмитру Гордону 48-річна зірка пояснила, чому два роки мовчала, що виховує прийомних доньок. За словами Могилевської, діти були травмовані й сильно налякані. Наталя хотіла, щоб дівчатка адаптувалися до нового життя та відчули себе захищеними.

Читайте також: Нас буде шестеро: Тімур Мірошниченко розповів, коли їхня родина усиновить ще одну дитину.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Діти з'явилися під час війни. Коли ми їздили по всіх цих фронтах, по дитячим будинкам, по тим страшенним місцям. Звісно, вони були травмовані, і їм потрібен був час для адаптації. Для серйозної адаптації. Адаптації в новій сім'ї, адаптації до столичної життя, адаптації, що їхня мама зірка, і певної психологічної адаптації, тому що вони були сильно перелякані спочатку. Тому потрібен був час, щоб вони розслабилися, щоб відчули себе захищеними", - пояснила співачка.

Наталя зізналася, що багато її колег знали, що вона удочерила дітей, але тримали це в секреті. Імен Могилевська не назвала, але сказала, що дуже вдячна цим людям, що оберігали її таємницю.

"Насправді дуже багато людей знало. Я хочу подякувати всім, що вони з поваги до ситуації тримали таємницю. Тому що багато хто знав. Я вдячна, що два роки ніде нічого не було відомо. Це при тому, що ми ходимо до зоопарку. Навіть у цирку були. З відомих людей, хто знав, – ніхто не сказав", - зазначила виконавиця.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка зізналася, що на початку вирішила для себе, що не розповідатиме про удочеріння стільки, скільки це буде можливо. Але коли наприкінці 2023 року у мережі почали з'являтися відео, де маленька дівчинка називає Могилевську мамою, співачка зрозуміла, що "час настав".

"Але за цей час кожна хвилина цієї таємниці для дітей була дуже і дуже важливою. Старша навчається в школі - досі ніхто не знає, що це моя донька. Ніхто не знає. Вона вчиться, у неї просто... Я не буду говорити, яке прізвище. Вона знає, що всі її перемоги в школі - це її особисті перемоги, а не тому, що її мама відома. І це вона запам'ятає на все життя, і для неї це буде дуже важливо", - впевнена зіркова мама.

Читайте також: 48-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, чому не наважилася народити дитину.

Дівчаток звуть Софія та Мішель. Молодшій з них 3,5 роки, а старшій – 12. Вони є рідними сестрами, і називають співачку мамою.

"Я їх дуже люблю. Вони мене дуже люблять. Називають мамою. Вони - рідні сестрички. Я дуже щаслива, особливо коли бачу, що вони щасливі", - зізналася артистка.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Рішення удочерити дівчаток Наталія Могилевська прийняла разом зі своїм коханим чоловіком на ім'я Валентин. Пара познайомилася в перші місяці російського вторгнення і через короткий час почала жити разом. Співачка розповідала, що її обранець завжди з нею поряд, навіть під час поїздок у найгарячіші точки. Доньок закохані також виховують разом.

Раніше Наталія Могилевська розповіла, як змінилося її життя після появи доньок.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале