RU  UA

Дізнатися

Колишній обранець Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей

Ексзакохані не узаконювали свої стосунки

У минулому Наталія Могилевська впродовж кількох років зустрічалася з музичним продюсером Олександром Ягольником, і нещодавно чоловік прокоментував новину про те, що вона стала мамою для двох дівчаток-сестер із дитбудинку. Колишній обранець артистки радий, що "доля розпорядилася саме таким чином".

На цю тему Ягольник висловився в інтерв'ю виданню OBOZREVATEL. Він зауважив, що раніше Наталія вже мала досвід материнства, тому вона точно впорається із цією роллю. Нагадаємо, під час шлюбу з бізнесменом Єгором Долініним співачка виховувала його трьох дітей.

Читайте також: Читаю книжки про виховання дітей: Могилевська розповіла, як змінилося її життя після появи доньок.

Могилевська і Ягольник Фото: facebook.com/alexander.yagolnik

"Я завжди радий, коли в Наталі щось хороше відбувається в житті, особливо в такій важливій сфері, як сім’я. Будь-якій жінці хочеться реалізувати свої материнські почуття, і я, зізнаюсь, так собі й думав і відчував, що врешті Наталка зупиниться на тому, щоби вдочерити когось. І зараз дуже тішуся з того, як розпорядилася доля", - коментує тему материнства Могилевської Ягольник.

"У її сім’ї, яка походить з давнього козацького роду Могил, у мами Ніни Петрівни було дві доньки: старша Оксана і молодша Наталя, - також каже він. - Думаю, що з Могилевської вийде чудова мама і своє бажання материнства вона реалізує повною мірою. Крім того, в неї був уже певний досвід виховання дівчаток".

Стосунки Олександра та Наталі тривали кілька років - у той період, коли виконавиця лише починала свою кар'єру. В інтерв'ю чоловік розповідав, що його почуття до жінки були щирими та сильними. В якийсь момент вони навіть могли мати дитину, проте тоді саме артистка не захотіла наважитись на цей крок.

Читайте на тему: Наталія Могилевська відповіла на закиди, що удочерила дітей "заради піару".

Наталія Могилевська Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Коли Ягольник освідчився Могилевській, розмова несподівано зайшла за фінанси від пісень, які продюсер для неї писав: "Ти ж мене кохав і пісні писав, тому що ти мене кохав". Я сказав: "Так". "Ну, а що ж ти запитуєш про гроші?!". Я пішов від неї і викинув цю каблучку дорогою додому в озеро".

Нагадаємо, в новорічну ніч Могилевська розповіла, що удочерила двох дівчат-сестер Софію та Мішель. Молодшій з них 3,5 роки, а старшій – 12. Про такі кардинальні зміни в своєму житті вона мовчала майже 2 роки, адже забрала дітей з дитбудинку ще на початку повномасштабної війни. Проте наважитись озвучити це публічно знаменитість вирішила лише зараз, пояснивши, що дітям потрібен був час, щоб звикнути до нової родини та відчути себе у безпеці.

Наразі Могилевська у стосунках із чоловіком, якого звати Валентин. Пара познайомилася вже у період повномасштабного вторгнення. Рішення удочерити дівчаток було їхнім спільним.

Могилевська і її обранець ВалентинФото: 1+1

Також відомо, що Могилевська двічі була в офіційному шлюбі: першим її чоловіком був бізнесмен Дмитро Чалий, другим - бізнесмен Єгор Долінін, про якого вже згадувалося вище. Саме його трьох дітей артистка виховувала у період їхнього шлюбу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Тля питается молодыми сочными растениями. Как избавиться от вредителя - читайте в материале

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях