RU  UA

Дізнатися

Куди зникла Аліна Паш і чим вона займається після скандалу у відборі на "Євробачення"

Співачку дискваліфікували через підроблену довідку про поїздку до Криму

У 2022 році співачка Аліна Паш виграла Нацвідбір на "Євробачення" з піснею "Тіні забутих предків", але її дискваліфікували у зв'язку з гучним скандалом. Виявилося, що у 2015 році артистка літала до окупованого Криму через Москву, але приховала цей факт, а її команда надала організаторам відбору підроблену довідку "від Держприкордонслужби України" про те, що вона їздила на півострів законним способом.

Читайте також: Після скандалу з підробленою довідкою Аліна Паш заявила, що не пам'ятає, як потрапила до Криму.

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

Репутаційні втрати для співачки були колосальним, і хоча після дискваліфікації Паш дала кілька примирливих інтерв'ю і присвятила зворушливий кліп дітям, які загинули внаслідок російської агресії, в мережі їй продовжували дорікати за скоєне. Схоже, що все це спонукало співачку шукати новий вектор розвитку кар'єри.

Зараз Аліна Паш живе у США. В Instagram вона підписала себе "Співочою відьмою у Каліфорнії, Лос-Анджелес", а сторінку веде англійською мовою.

"Тепер я прокладаю нові шляхи в музиці та мистецтві у жвавому місті Янголів. Для мене це не нове відчуття. Я відчуваю, як моя енергія гармонує з еклектичною сумішшю заблукалих душ, успішних янголів і бешкетних дияволів, замкнених у цьому місті. Я процвітаю в цьому середовищі, відчуваючи приплив нової енергії, якою я хочу поділитися цього року", - написала артистка на початку лютого-2024.

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

У коментарях її дорікнули за те, що вона залишила Україну, але Аліна Паш заявила, що "несе українське в люди". Також у своєму блозі співачка коротко розповіла про те, як змінилося її життя за останній рік.

Читайте також: Alyona Alyona відреагувала на закиди про "куплену" перемогу в Нацвідборі на "Євробачення".

"У 2023 році одночасно розгорталися численні контрастні події. Важливою подією цього року для мене є те, що я здобула університетську освіту і знову навчилася любити себе і довіряти собі. Я змінила свій погляд на життя, зосередившись на позитиві, а не на протилежному, що відбувалося в моменти моєї самотності. Я рада повідомити, що нарешті вийшла з тривалої боротьби зі самознищенням, - написала Паш. - Хоча подорож була важкою, зустріч із новим "я" приносить величезне щастя".

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

Співачка "твердо вірить", що "коли люди знайдуть внутрішній мир, глобальні конфлікти припиняться". "Якщо ви хочете зробити свій внесок у припинення хаосу у світі, приділіть пріоритетну увагу благополуччю свого розуму, тіла та душі - прагніть знайти цей необхідний баланс", - радить вона.

У 2023 році Аліна Паш виступала у Парижі, Лондоні, Берліні, Варшаві та інших європейських містах. Втім, приїжджала співачка і в Україну, давала благодійні концерти та виступала у турі з Монатиком "ART Оборона".

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

"Знаєш, я з Тобою, де б мене не носило. Дякую, що виносила і виховала мене. Дякую, що подарувала таких надзвичайних серцю людей. Дякую, що така смілива, прогресивна, контрастна, непередбачувана, весела, глибока, співуча, кохана. І така незалежна. Знай, що я так Тобою пишаюся, - написала Аліна Паш у День незалежності України-2023. - У нас з тобою ще стільки всього попереду! Наші найкращі роки розквіту сили, творчого потоку та багато любові".

Читайте також: Є сумніви: MELOVIN пояснив своє ставлення до голосування та переможниць відбору на "Євробачення".

Також у 2023 році Аліна Паш вперше публічно вибачилася за свою брехню щодо поїздки до Криму.

"Вибачте, що я не зробила це звернення вчасно. Мені реально дуже шкода, що так склалося. Я задовбалася від цієї ноші. Я реально не кончера моск**иха. Я розумію, що це на ваш розсуд, я не змушую вас себе любити або пробачати. Але я прошу вибачення. Я знаю, що можу принести цій країні ще купу офігенної музики. Я люблю це. Так люблю, що наробила купу х**ні. Мені шкода. А найгірше, що це переживають мої батьки. Вони спостерігали за цим, і їм було дуже важко, - говорила Аліна Паш зі сльозами в інтерв'ю "Розмова". - Хочу попросити вибачення у суспільства, що не була гідною громадянкою України. Що ці кордони стиралися. Мені шкода, що ми переживаємо все це, і це вже ніколи не повернеш назад. Але я знаю, що можу в майбутньому, і я це робитиму".

Фото: https://www.instagram.com/alinapash/

Раніше стало відомо, що Ізраїль на "Євробаченні-2024" представить співачку, яка жила в Москві і виступала в окупованому Криму.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Что известно о представителе Ирландии на конкурсе "Евровидение-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За несколько часов до старта финала "Евровидения 2024" букмекеры обновили свои прогнозы на победителя - какое место отдают Украине