RU  UA

Дізнатися

Тімур Мірошниченко назвав "надхмарний" гонорар, який отримав за проведення Нацвідбору на "Євробачення"

Ведучий здивував відповіддю

На другий рік великої війни на організацію Національного відбору на "Євробачення-2024" виділили майже 11 млн. гривень з держбюджету, що призвело до суспільного обурення. Постійний ведучий цієї події Тімур Мірошиченко прокоментував скандал і розповів, скільки йому заплатили за проведення цьогорічного заходу.

Свій гонорар шоумен розсекретив у розмові з ведучими каналу "Новини.LIVE". За його словами, у нього в контракті прописана неймовірна маленька сума, з якої ще доводиться сплачувати податки.

Читайте також: Alyona Alyona відреагувала на закиди про "куплену" перемогу в Нацвідборі на "Євробачення".

Тімур Мірошниченко – ведучий Нацвідбору Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

"Я постійний ведучий "Євробачення", якщо хтось думає, що я за це отримую надхмарні гроші, то це не так. У мене в контракті було прописано, здається, 185 грн. І з цих 185 грн ще треба податок заплатити", – заявив Мірошниченко.

Він додав, що розуміє невдоволення українців тим, що такі великі кошти були витрачені під час війни. І поділяє думку багатьох, що зараз у пріоритеті - витрати на підтримку ЗСУ. Проте, за словами Мірошниченка, про культурні проекти також не слід забувати.

"Представлення України на міжнародній арені зараз є обов'язковим, щоб український прапор висів на плечах усіх наших представників, на всіх можливих змаганнях, у тому числі пісенних. Культура - це важливо", - підкреслив ведучий Нацвідбору.

Читайте також: Ізраїль на "Євробаченні-2024" представить співачка, яка жила в Москві та виступала в окупованому Криму.

Реалізацією Нацвідбору на "Євробачення-2024" займалися акціонерне товариство "НСТУ" та "1+1 Продакшн". З даних сайту держзакупівель Prozorro стало відомо, що нинішній телеконцерт коштував 10 999 811,46 грн. Ця сума, яку витратили з державного бюджету країни, пішла на розробку концепції, сценарії, декорації, монтаж, спецефекти, постановку номерів, запис візитівок учасників тощо.

Переможці Нацвідбору на "Євробачення-2024" alyona alyona і Jerry Heil Фото: instagram.com/alex_demydenko

Про недоцільність участі України у "Євробаченні" під час війни висловлювалися не лише звичайні українці, а й публічні люди. Серед них – продюсери Михайло Ясинський, Вадим Лисиця та Олена Мозгова.

"Тобто, номер кожного учасника цього шоу обійшовся в 27000 доларів... Причому, скоріш за все, більшість витрат на номери додатково несли самі учасники. Так принаймні були останні роки", - зазначив у себе в Facebook Михайло Ясинський, а також згадав Румунію, яка цього року відмовилася від участі у конкурсі через фінансові труднощі.

Фото: facebook.com/mikeyasinskiy

Фото: facebook.com/mikeyasinskiy

"Хай пробачать мене всі дотичні до цього творчі люди. Нам потрібен мільйон дронів, а не це", - сказав Вадим Лисиця.

Фото: facebook.com/vadymlysytsia

"Євробачення.. 11 лимонів ₴ це більше 600 FPV дронів! Ну, це так, для тих, хто весь час скаче і хоче розважатись! Вчора розмовляла зі своїм другом... каже зі всього батальону, з бререзня 2022 залишилось три людини... а так то так, давайте будемо скакати і далі", - висловила свою думку Олена Мозгова.

Фото: facebook.com/mozgovaolena74

Раніше у "Дії" відповіли, чи вплинув збій на результат голосування за представника України на "Євробаченні".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрий Фелипенко служит в ВСУ – актер рассказал о своем отношении к службе и призвал украинцев помогать и не забывать о войне

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Алексей Завгородний (певец Позитив) встречается с танцовщицей Юлией Сахневич – избранница музыканта поздравила его с днем рождения