RU  UA

Дізнатися

Том Круз, який зустрічається з росіянкою Ельсіною Хайровою, познайомився з її дітьми

Інсайдери стверджують, що стосунки закоханих "вийшли на новий рівень"

Том Круз, який перебуває у стосунках з донькою російського олігарха Ельсіною Хайровою, вже встиг познайомитися з її дітьми від попереднього шлюбу. Нагадаємо, ЗМІ лише нещодавно офіційно підтвердили роман пари.

Так, видання Page Six, посилаючись на власні джерела, розповіло, що стосунки закоханих "вийшли на новий рівень". І взаємозв'язок між ними "настільки серйозний", що знаменитість вже мав змогу поспілкуватися з донькою та сином росіянки, яких вона народила у шлюбі з бізнесменом Дмитром Цвєтковим. У блозі Ельсіни можна знайти спільні кадри з нащадками.

Читайте також: Нікіта Добринін підтвердив, що знайшов нове кохання після розлучення: хто його обраниця.

Хайрова з дітьмиФото: instagram

Як відомо, з російським олігархом жінка розлучилася у 2021 році. Розрив пари активно обговорювався у мережі, оскільки на розлучення були витрачені величезні статки. Також йшлося про суперечки на рахунок особняка у Англії, розподілу п'яти лондонських квартир, машин Bentley та Ferrari, статусних ювелірних виробів та творів мистецтва П'єра Гюста Ренуара і Марка Шагала.

Сам Цвєтков раніше коментував тему розлучення з Хайровою та заявляв, що розставання з нею обійшлося йому в майже 200 мільйонів доларів. Також він говорив, що близько 12 млн доларів витратив лише на одяг, та 2,5 мільйони на сумочки, перебуваючи в 11-річному шлюбі з жінкою.

Круз також має трьох дітей: він усиновив дівчинку Ізабеллу та хлопчика Конора в 1992 та 1995 роках, будучи на той момент у шлюбі з Ніколь Кідман. Ще актор має біологічну доньку Сурі, якій наразі 17 років. Її зірці народила колишня дружина, акторка Кетті Голмс.

Читайте на тему: Українська акторка Ліза Василенко відновила стосунки з російським репером Моргенштерном.

Том КрузФото: Getty Images

Круз та Хайрова, як відомо, познайомилися під час однієї з вечірок у Лондоні. Окрім того, раніше інсайдери заявляли, що закохані за останній час сильно зблизилися одне з одним, проте все ще намагаються зберегти свої стосунки у секреті та не афішувати їх.

"У колі Ельсіни добре знають, що вона з Томом тепер нерозлучна, - говорив один з інсайдерів. - Вони дуже зблизилися за останні кілька тижнів, проте все ще залишаються обережними і роблять усе, аби їх не сфотографували разом. Вони хочуть зберегти свою конфіденційність".

"Том ночував у квартирі Ельсіни, яка є доволі гарним місцем, як ви можете собі уявити. Їм подобається проводити час разом, і, навіть попри свої статки вони роблять багато речей, як і звичайні пари", - також ділилися джерела.

  • Подружка Тома Круза Ельсіна Хайрова підтримує агресію РФ в Україні: раніше в мережі показали докази.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Алексей Завгородний (певец Позитив) встречается с танцовщицей Юлией Сахневич – избранница музыканта поздравила его с днем рождения

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов с Мишей Марвиным и звездами-путинистами выступил на российском мероприятии в Германии – артист исполнял русскоязычные песни

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Тля питается молодыми сочными растениями. Как избавиться от вредителя - читайте в материале