RU  UA

Дізнатися

Учасниця "Міс Європи" з Білорусі визвірилася на українку, яка розповіла про погрози на конкурсі

Після скандалу дівчина спробувала виправдатися

Конкурс краси міс "Європа-2024", який цього року проходив у Лівані, став справжнім пеклом для представниці України Мілени Мельничук. Окрім погроз та принижень з боку організаторів і росіянки, на українку вилилася порція бруду з вуст білоруски Ірини Максимович.

Громадянка Білорусі накинулася на дівчину під час поїздки в автобусі через те, що їй не сподобалося слухати новини з України з вибухами, які Мілена вмикала у період перебування на заході. У мережі пропускають, що Максимович була в нетверезому стані, коли наговорила купу нагресивних нісенітниць на адресу іншої людини.

Читайте також: Співачку Лущинську зацькували за пісню "Танцюю гопака": дівчина хотіла вчинити самогубство.

Мілена МельничукФото: instagram.com/milena.melnichuk

Білоруска зробила кілька заяв стосовно зовнішності українки, назвала її "провокатором", а також зневажливо висловилася про війну в Україні, яку розв'язала Росія.

"Вона щодня вмикала новини демонстративно на весь автобус, де сиділи всі конкурсантки, зі своїми бомбами, та говорила про те, що в неї загинув брат, - видала учасниця. – Ми йдемо на міжнародні конкурси високого рівня, а ось ви, де сиділи, там і сидітимете".

Конкурсантка і далі б продовжувала демонструвати неадекватну поведінку, якби її не зупинили власні подруги. Їм довелося відтягувати дівчину за руки. Пізніше громадянка Білорусі вийшла на зв'язок у соцмережах та закликала усіх свідків не поширювати іншу інформацію стосовно цієї ситуації. Вона виправдалася заявою про те, що "хоче зберегти усім нерви", і у той же час в Instagram прокоментувала хейт на свою адресу.

"Давайте так: ми зберігаємо тишу. Ось там, де вони роздмухують, нехай вони пишуть, витрачають свою енергію, час. Мені ніколи цим займатися. Я сподіваюся, що ви мене підтримаєте у цьому напрямку. Я нічого не коментуватиму. Нікого ображати не буду, бо я доросла людина", - заявила Максимович.

Читайте на тему: Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал.

Ірина Максимович Фото: instagram.com/irina.ray2744

Подібними вибриками білоруска лише підтвердила, що на конкурсі справді ігнорували геноцид українців, намагалися подружити учасниць ворожих сторін, а українка під час перебування на заході потерпала від жахливого ставлення з боку як конкурсантів, так і організаторів.Тим не менше, навіть попри ці фактори, Мілена Мельничук все ж намагалася самостійно розповідати світові про війну, яка триває в Україні, вмикаючи для цього відео з наслідками жахливої російської агресії.

Максимович, яка посіла третє місце на конкурсі краси, віддала за цей титул близько 5 тис євро, а росіянка Роза Гадієва, яка стала переможницею, заплатила близько 20 тис євро, про що раніше розповідала у соцмережах Мельничук.

росіянка та білоруска на конкурсіФото: instagram.com/irina.ray2744

Нагадаємо, конкурс "Міс Європа-2024" з проходив з 15 по 25 лютого в Лівані. Після скандалу з приниженням представниці України Росію позбавили права брати участь у конкурсі краси "Міс Світу-2023", фінал якого пройде в Індії 9 березня 2024 року. Відповідне рішення повідомила голова оргкомітету "Міс Україна" Вероніка Щипцова.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей