RU  UA

Дізнатися

Їй важко: племінник Ольги Сумської пояснив бурхливу реакцію акторки на його інтерв'ю про сестру в РФ

Син Наталії Сумської прокоментував гнівний допис тітки

Минулого тижня український актор В'ячеслав Хостікоєв висловився про свою двоюрідну сестру Антоніну Паперну, яка живе в Росії, будує там кар'єру і мовчить про війну в Україні. Ольга Сумська, котра неодноразово намагалася виправдати свою старшу доньку, бурхливо відреагувала на інтерв'ю племінника.

Нагадаємо, син акторів Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва в YouTube-проекті Rostyslove Production сказав, що він намагався зв'язатися з Паперною на початку повномасштабної війни, але вона не відповіла на його повідомлення.

Читайте також: Донька Ольги Сумської похвалилася зйомками у російському серіалі.

Ольга Сумська, Анатолій Хостікоєв, Антоніна Паперна, Наталія Сумська і В'ячеслав Хостікоєв Фото: Facebook

"Мені досі неприємно. Це почуття, коли летять ракети, померла бабуся, і ти пишеш своїй сестрі: "Тоня там таке відбувається! Ракета влучила в будівлю, померла бабуся. Дай відповідь, що у тебе там відбувається?" Я пишу – одне повідомлення, друге, третє, четверте. Вона подивилася, і нуль відповіді. 26-27 лютого це була остання наша комунікація", - сказав В'ячеслав.

Ведучий каналу Ростислав Калацинський в описі інтерв'ю з В'ячеславом написав: "Хостікоєв про доньку Ольги Сумської: В Москві заробляє криваві рублі, на похорон бабусі не зреагувала". Ольга Сумська дуже різко спростувала цю заяву.

"Огидна потвора! Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року. Я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв'язку! З родини В'ячеслава нікого не було! Для чого ви брешете?", - написала артистка у себе в "сторіз". Кого Сумська назвала "потворою", племінника чи інтерв'юера, невідомо.

Фото: instagram.com/olgasumska

В'ячеслав пояснив бурхливу реакцію своєї тітки. Він сказав, що акторка, ймовірно, не слухала всього інтерв'ю, а коментар зробила із заголовка, який її образив.

"Звичайно, для Олі цей заголовок був неприємний. Прекрасно її розумію. Їй важко. Але я ні на кого не нападав. Я її люблю і підтримую, і Тоню теж люблю. Найбільше хочу її побачити. Оля - прекрасна і талановита людина. Я її дякував за те, що саме їй вдалося поховати бабусю. Тому що ніхто не мав можливості приїхати, тому що на вулиці вбивали людей", - сказав він журналістам "ЖВЛ".

Читайте також: Не засуджую: Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, дочка якої в Росії мовчить про війну.

Зазначимо, що в самому інтерв'ю племінник Ольги Сумської не заперечував, що його сім'ї не було на прощанні, і говорив, що акторка все зробила для того, аби організувати похорон.

"У нас не було можливості з бабусею попрощатися, бо був розпал війни. І Оля домовилася якимось чином із кладовищем, що вдалося для бабусі знайти місце на 3-4 день війни. Вона все зробила. Коли я приїхав до Києва, я відвідав могилу", - розповідав В'ячеслав Хостікоєв.

В'ячеслав Хостікоєв Фото: instagram.com/khostikoiev

Раніше акторка Катерина Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна залишається у Москві.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ирина Горовая рассказала о личной жизни дочери Натальи. Девушка вышла замуж и живет в Польше

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Певица Злата Огневич рассказала, планирует ли возвращаться в политику. Артистка вспомнила свой предыдущий опыт

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Певица Тоня Матвиенко рассказала, что после смерти Нины Митрофановны часто видит ее в своих снах. Артистка до сих пор не освободила комнату от маминых вещей