RU  UA

Дізнатися

Роуз Генбері відповіла на чутки про роман з принцом Вільямом на тлі теорій про "зникнення" Кейт

Маркіза Чолмонделі порушила мовчання

На тлі "зникнення" Кейт Міддлтон королівські пліткарі пов'язали планову операцію принцеси Уельської з Роуз Генбері, яку багато років називали ймовірною коханкою принца Вільяма. 40-річна маркіза відреагувала на звинувачення у романі з 41-річним спадкоємцем британського престолу.

Генбері через своїх адвокатів повідомила виданню Business Insider, що чутки про любовний зв'язок з Вільямом "абсолютно хибні".

Читайте також: У ЗМІ повідомили про смерть короля Чарльза: що відомо про цей фейк.

Роуз Генбері Фото: Getty Images

Хоча чутки про роман між старшим сином короля Чарльза та маркізою Чолмонделі з'явилися ще у 2019 році, вони розгорілися після того, як Кенсінгтонський палац оголосив, що 42-річна принцеса Уельська перенесе операцію на черевній порожнині у січні 2024 року.

Довга відсутність Міддлтон на публіці змусила багатьох будувати теорії, що її шлюб з Вільямом тріщить по швах. Ситуацію зі "зникненням" Кетрін прокоментував комік Стівн Колбер під час одного з епізодів свого ток-шоу "Пізнє шоу зі Стівеном Колбером".

"Королівство схвильоване зникненням Кейт Міддлтон. Тепер інтернет-сищики припускають, що відсутність Кейт може бути пов'язана з романом її чоловіка та майбутнього короля Англії Вільяма", - почав він.

"Отже, я думаю, ми всі знаємо, хто ця ймовірна інша жінка. Скажіть це зі мною - маркіза Чолмонделі - яке гарне ім'я! О, вибачте, мені сказали, що насправді це вимовляється як Чамлі. Згідно з таблоїдами того часу, коли Кейт зіткнулася з Вільямом з цього приводу, він пожартував, сказавши, що нічого такого не було. Завжди хороша відповідь, коли твоя дружина звинувачує тебе в зраді", - пожартував Колбер.

Принц Вільям з дружиною Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Представник Міддлтон повідомив виданню Page Six, що вона все ще відновлюється після планової операції на черевній порожнині і не повернеться до своїх обов'язків до Великодня.

Це сталося за тиждень після того, як принцеса Уельська опублікувала "змінену" фотографію себе з трьома дітьми на честь Дня матері. Окрім невдалого фотошопу, майбутня королева також не вдягла свою легендарну обручку з сапфіром та діамантом.

Кейт Міддлтон Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Дізнайтеся також, що відомо про місцезнаходження та стан принцеси Уельської.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео