RU  UA

Дізнатися

Андрій Джеджула показав сина Даніеля після операції: що з ним сталося

Знаменитість озвучив подробиці

Ведучий Андрій Джеджула, який має сина Даніеля від української співачки Санти Дімопулос, показався разом з ним у лікарні. У соцмережах чоловік оприлюднив відповідні кадри, а також пояснив, що саме трапилося.

Так, у публікації в Instagram шоумен розповів, що його дитина опинилася у "Охматдиті" задля того, щоб зробити септопластику – операцію, яку проводять для корекції викривленої носової перегородки. Мета даної маніпуляції - відновити та нормалізувати носове дихання.

Читайте також: Хвора Катерина Тишкевич розповіла про свій стан і оцінила шанси на повернення в кіно.

Андрій Джеджула і його син Даніель у лікарніФото: instagram

"Операція у сина пройшла без ускладнень, Слава Богу, дякую команді лікарів. Попереду у нас с пацаном ніч у лікарні та довгі теревені", - зазначив зірковий батько. У коментарях колеги та шанувальники побажали 15-річному хлопцю швидкого одужання, а також залишили для нього купу інших приємних слів підтримки.

Нагадаємо, Даніель разом зі своєю мамою Сантою Дімопулос мешкає за кордоном, проте наразі він, як можна побачити, перебуває в Україні. Окрім сина, ведучий також має доньку Адель, яка народилася у 2021 році від його шлюбу з моделлю Юлією Леус. Молодша дитина знаменитості у період повномасштабної війни також живе за кордоном.

Читайте на тему: Олена Шоптенко показалася на милицях і розповіла про нещасний випадок: фото.

Фото: instagram.com/stories/djedjula

Раніше чоловік зізнавався, що вивезення дітей з України ніхто з колишніх дружин з ним не обговорював. Він не приховує, що така ситуація його не надто влаштовує:

"Ніхто зі мною не радився, жодного разу! У мене є свої думки з цього приводу! Є дуже багато людей, які перебувають тут, в Україні. Вони не говорять про своє важке життя, перебуваючи за кордоном, і приймають те, що є. Ті реалії, з якими вони живуть, з якими зіткнулися. Не показують фотографії з дорогих пляжів. Вони живуть тут реальним життям!".

"У нас є принципові розбіжності щодо деяких політичних питань. Я йому нагадую, що вони поїхали з мамою у перший день, і вони навіть не уявляють, що таке тут жити", - також коментував спілкування із сином ведучий у березні 2023-го.

вторая бывшая жена ведущего Юлия Леус с дочерью АдельФото: instagram.com/yla__yla

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекеры обновили свои ставки на победителя "Евровидения-2024" - перво место занимает Хорватия, Украина - четвертое

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представитель Финляндии Windows95man показал эпатажный номер в первом полуфинале "Евровидения-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil получила травму во время выступления на Евровидении-2024 – певица вышла на связь в соцсетях и рассказала о своем самочувствии