RU  UA

Дізнатися

Готова стати в стрій: відома радіоведуча заявила, що хоче вступити до лав ЗСУ

Це питання жінка вже обговорювала зі своїм чоловіком-військовим

Слідом за Раміною Есхакзай, яка заявляла про свою готовність до військової служби, про таке ж рішення повідомила і радіоведуча Соня Сотник. 48-річна жінка сказала, що за потреби готова боронити рідну країну на рівні з іншими, і задля цього вона вже зробила певні кроки.

Так, в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН "Наодинці" Сотник розповіла, що вже пройшла курси з військової підготовки, а також освоїла професію операторки дрону. Окрім того, у її планах є заняття зі стрільби і відновлення спортивної активності, щоб якомога краще підготуватися до можливої мобілізації.

Читайте також: Кого з жінок можуть мобілізувати за новим законом і хто не підлягає призову: перелік категорій.

Соня СотникФото: instagram.com/sonyaroks

Сотник не приховує, що це непросте для неї рішення, проте говорить, що готова взяти на себе таку відповідальність. Це питання вона вже обговорювала зі своїм чоловіком-військовим.

"У мене були такі думки. Тому я пройшла курси БпЛА, я – операторка дрону. Я готова стати в стрій. І ми з Михайлом (чоловік) вже говорили і він сказав поки давай… Але цей момент може настати будь-коли. Я не дуже добре стріляю, але я хочу підтягнути. Закинула зараз тир, треба буде повернутися. І фізично треба підготуватися, тому що всі знають, що я ненавиджу спорт. Я людина "антиспорт" і мені треба… Але все можливо", - поділилася ведуча.

Нагадаємо, найбільше Сотник відома як ведуча ранкового шоу "Камтугеза" на "Радіо Рокс", яке веде разом із Сергієм Кузіним та Ксенією Владіною.

Читайте на тему: Не збираюся нікого обманювати: чоловік MamaRika розповів, чому не пішов у ЗСУ.

ведуча заявила про готовність до військової служби.Фото: instagram.com/sonyaroks

Уродженка Львова закінчила факультет журналістики Київського національного університету ім. Шевченка. У минулому вона покинула навчання в університеті через матеріальне становище та потребу працювати.

Протягом ксвоєї ар'єри Соня встигла попрацювати діджейкою, менеджеркою на радіостанціях та в шоу-бізнесі, тренеркою курсів "Інтерньюз-Україна". Також Сотник - ексвиконавча продюсерка гурту "ТіК" і директорка гурту "Ляпіс Трубецкой" в Україні. У 2014 році почала брати участь у житті переселенців із зони АТО, їздити туди на благодійні концерти.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Украина провела вторую репетицию на сцене "Евровидения-2024" - как выступили alyona alyona и Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муиньо, которая работает с мировыми звездами, является постановщицей номера alyona alyona и Jerry Heil для Евровидения-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актер Юрий Фелипенко высказался об учениях в подразделении Ахиллес и отношении к актерской профессии после мобилизации