Лайм

"Настя вже не та": Потап несподівано показався в компанії легенд Boney M

Музикант поділився знімком із легендарним гуртом

Після виїзду з України Потап продовжує їздити світом і публікувати закордонний контент, зокрема фотографії зі світовими зірками. У лютому український репер і продюсер показав селфі з американським співаком Machine Gun Kelly, а тепер засвітився у компанії легенд Boney M.

На особистій сторінці в Instagram Потап виклав фото, на якому обіймає солістку німецького диско-колективу. "Ми виступали разом у різний час та у різних складах, але Легенди все ще виходять на сцену, Boney M. Дискотека у будівлі", - підписав він знімок.

Читайте також: Втомився від війни в Іспанії: розповнілого Потапа сплутали з путіністом Кіркоровим.

Фото: instagram.com/realpotap

У коментарях посипалися жарти та обурення, щоправда негативні повідомлення Потап одразу видаляє. "Настя вже не та", "Нова Настя", - ці коментарі музикант вирішив залишити.

Фото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Потапа критикували за відсутність у країні, скандальну пісню про волонтерів і "заочний" вступ до тероборони. Музикант довго не відповідав на обурення українців, а в жовтні 2023 року зачитав реп про всі скандали, які зіпсували його репутацію. У 2024 році музикант продовжує жити та безперешкодно працювати за кордоном.

Тим часом Олег Винник висміяв пропозицію про дует зі своїм "двійником".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також