Лайм

День бухгалтера і іменини Анатолія: яке свято 16 липня

Які свята відзначають 16 липня

16 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Анатолія і декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

День бухгалтера

16 липня щороку своє професійне свято відзначають усі бухгалтери нашої країни. Про це день написано безліч пісень і віршів, адже працівники бухгалтерії є скрізь. І їхня праця дуже важлива для будь-якої компанії.

З 2018 року свято носить нову назву - День бухгалтера і аудитора. Дата святкування вибрана не випадково, адже саме 16 липня 1999 року був прийнятий закон "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні". Цей документ визначає правові основи регулювання, організації, ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності в нашій країні.

Щоб нашим читачам було простіше привітати своїх знайомих з цим днем "Апостроф.Лайм" зібрав найкращі вітання в малюнках, віршах і прозі:

Народилися в цей день

Джузеппе Піацца, італійський священик і астроном, який відкрив першу малу планету - Цереру, Володимир Крилов, російський патологоанатом, засновник антропометрії, професор Харківського університету, Олександр Лурія, радянський психолог, засновник нейропсихології, Барбара Стенвік, американська актриса, Гі Лярош, французький кутюр'є.

Іменини

Олександр, Василь, Георгій, Іван, Костянтин, Михайло, Анатолій, Антон.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї