Лайм

День авіації України та іменини Дениса: яке свято 31 серпня

Які свята відзначають 31 серпня

31 серпня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Дениса та декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

День авіації України

31 серпня в нашій країні відзначають важливе свято - День авіації. Дата святкування зміщується кожен рік, адже вона призначена на останню суботу літа.

Свято було встановлено указом президента 16 серпня 1993 року. Зроблено це було в підтримку ініціативи авіаторів Збройних Сил України, Прикордонних військ, Національної гвардії і працівників авіаційної промисловості і транспорту.

В цей день вітають всіх причетних до цієї нелегкої сфері. Також багато установ проводять форуми, лекції та інші тематичні зустрічі. У деяких містах проводять святкові заходи, концерти, фестивалі, виставки та кінопокази. Незважаючи на те, що свято є офіційним, додаткового вихідного в цей день в Україні немає.

Народилися в цей день

Теофіль Готьє, французький письменник і критик, Марія Монтессорі, італійський педагог, перша в Італії жінка-лікар, Рудольф Шенкер, гітарист німецької групи Scorpions, Річард Гір, американський актор.

Іменини

Іван, Лаврентій, Лев, Лука, Макар, Фрол, Григорій, Євгеній, Михайло, Уляна, Юліана, Юлія, Георгій, Денис, Омелян, Іларіон.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Борщ з грибами без м'яса – смачна страва пісного меню: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати пісний, але водночас ситний борщ без м'яса, щоб урізноманітнити своє меню під час Великого посту

Молочний манікюр не втрачає популярності весною 2024 року: добірка модних дизайнів

Що таке молочний манікюр, а також якими дизайнами його можна урізноманітнити цієї весни, щоб завжди виділятися із сірої маси

Гарна мульча і стимулятор росту розсади: як використовувати яєчну шкаралупу на городі

Які корисні властивості має яєчна шкаралупа, як її можна використовувати для розсади та на городі, а також як зробити з неї добрива