Лайм

Ілон Маск зайшов у Twitter і тут же спустив мільйон доларів - вся справа в любові до природи і Толкієна

Вкотре підприємець підтверджує, що дійсно вміє дивувати

Засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск зайшов у Twitter і тут же спустив мільйон доларів на благодійну акцію по і висадці дерев. Перш ніж перерахувати велику суму, підприємець поставив організаторам лише одне питання. А відправивши мільйон, віджартувався. Куди ж без цього.

Кампанію #TeamTrees у співдружності з некомерційною організацією Arbor Day Foundation запустив YouTube-блогер MrBeast (Джиммі Дональдсон). До кінця 2020 року організатори акції мають намір зібрати $20 млн доларів та висадити 20 млн дерев. Так користувачам мережі пропонується оплатити одне дерево або більше.

Примітно, що за кілька днів організаторам вдалося зібрати вже більше $8 млн і за одну восьму частину вони дякують Ілону Маску.

"Звучить класно. Де будуть садити дерева і які?" - поцікавився у Twitter бізнесмен. Відповів Маску сам Mr Beast, який розповів, що дерева висаджуватимуть у всьому світі. І в першу чергу там, де це найбільше необхідно. Схоже, цього було достатньо: "Звучить розумно, жертвую на мільйон дерев", - відповів Маск.

Незабаром після цього підприємець відправив ще одне повідомлення - "Для Древоборода", очевидно, маючи на увазі одного з персонажів книги Толкієна "Володар кілець". Древобород - ватажок ентів (живих дерев, які вміють ходити і говорити), а Ілон Маск, як відомо, - великий фанат Толкієна, який вміє дивувати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати