Лайм

Чоловік вирішив з'їсти на спір 50 яєць, і це була найбільша дурість в його житті

Примітно, що це не перший подібний інцидент з поїданням яєць

42-річний Субхаш Йадав, житель індійського штату Уттар-Прадеш, погодився на спір з'їсти 50 варених яєць. Сьогодні його ім'я потрапило на сторінки світових ЗМІ, так як розвага закінчилося втратою свідомості, а ще пізніше - смертю.

Як пише Vice, у фатальний день Субхаш прогулювався з приятелем ринком, і в якийсь момент той заявив, що чоловік не зможе з'їсти одне за іншим 50 яєць. Цим свого часу відзначився головний герой фільму "Холоднокровний Люк", але ж це кіно. Субхаш з цим не погодився і вирішив довести протилежне за 2000 рупій (700 грн).

Чоловік почав поїдати варені яйця і в певний момент йому стало погано. Він втратив свідомість і більше не прийшов до тями. У несвідомому стані медики доставили його в клініку, проте допомогти вже нічим не змогли. Рідні Субхаша інцидент не коментують, тому точна причина смерті залишається невідомою. У свою чергу, лікарі лише сказали, що вона пов'язана з переїданням.

Примітно, що це не перший подібний випадок. У 2012 році в пресі також писали про сумний випадок в Австралії. Тоді чоловік почавїсти на спір сирі яйця і помер на 28-му.

  • Пасажирка напросилася зробити фото в кріслі пілота і опублікувала знімок у соцмережі. Дівчина навіть не підозрювала, чим ця історія обернеться для чоловіка, а ціна фотографії виявилася занадто високою.
  • Чоловіка в дитинстві вдарили по голові і він перестав дорослішати. Сьогодні йому 34, але в це важко повірити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках  

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини