Лайм

Найбільш розпещені собаки Британії: кухар розповів про меню королівських коргі

Єлизавета II тримала коргі майже 80 років і стежила, щоб у них було найкраще меню

Останній коргі Єлизавети II помер в 2018 році, але королева тримала собак майже 80 років, балуючи їх вишуканою дієтою. Колишній придворний кухар Даррен Макгреді розкрив подробиці їхнього раціону, і ми не рекомендуємо читати його на голодний шлунок.

"У коргі було своє меню. В один день вони їли ягня, в інший - яловичину, потім - курку, наступного дня - кролика, - цитує видання Mirror Даррена Макгреді. - Те, як готувалися їхні обіди, теж було важливим. Все м'ясо було нарізане дуже дрібними кубиками. Ми перебирали його руками і знову дуже дрібно нарізали, щоб переконатися, що кісток немає, і собаки не подавляться. Якщо у собак траплялися проблеми з травленням, в меню додавали капусту або рис".

Єлизаветі II з дитинства подобалися вельш-коргі-пемброк, і за своє довге життя вона володіла більш ніж тридцятьма собаками цієї породи. Багато з них, включаючи Віллоу, приспану в 2018 році, були нащадками Сьюзен - першої собаки, подарованої майбутній королеві в день її 18-річчя.

Королева прийняла важке рішення припинити розводити вельш-коргі-пемброк чотири роки тому. Причиною став вік Єлизавети: вона побоювалася, що під час прогулянки може спіткнутися об собаку і впасти. З чуток, вона також не хотіла залишати жодного з улюбленців після своєї смерті.

  • Єлизавета II прислухалася до критики і прийняла важливе рішення. Тепер її люблять ще більше, адже вона підтримала світовий тренд і відмовилася від натурального хутра.
  • Королева Єлизавета роками не змінює улюбленої косметики, і її ціни вас здивують. Помади, креми та парфуми Єлизавети II коштують не так уже й дорого.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пісний майонез: рецепт смачної заправки для салатів

Як у домашніх умовах приготувати пісний майонез без яєць, щоб урізноманітнити салати у Великий піст, який триватиме до 4 травня

Проблеми і плутанина: як перший ретроградний Меркурій 2024 року позначиться на знаках Зодіаку

Астрологи попередили знаки Зодіаку про проблеми, які може спричинити перший ретроградний Меркурій 2024 року

Священик пояснив, як харчуватися у Великий піст: що можна і не можна їсти

Як правильно дотримуватися Великого посту, що можна і не можна їсти, кому можна порушувати піст - священик ПЦУ відповів на запитання