Лайм

Батько натрапив на голе фото дочки в мережі і вирішив її провчити - тепер він улюбленець соцмереж

Замість лекцій про моральність, чоловік пустив в хід тролінг

Чоловік натрапив у Twitter на оголене фото своєї 19-річної дочки і вирішив, що кращою відповіддю на це буде хороший тролінг. Недовго думаючи, турботливий батько роздягнувся і повторив знімок дівчини. Тоді він навряд чи підозрював, що стане новою зіркою соцмереж.

Отже, 19-річна Тара Райлі вирішила поділитися з фоловерами радісною новиною - дівчина стала більш самовпевненою. Цю подія в особистому житті вона відзначила пікантним фото біля дзеркала, в якому сфотографувала себе практично без одягу, прикриваючи оголені груди вільною рукою: "Останнім часом відчуваю себе впевненішою", - написала вона.

Фото Тара опублікувала на сторінках в Instagram та Twitter, ще не підозрюючи, яке продовження отримає ця історія. Першою знімок дівчини помітила її родичка і вирішила розповісти про витівки дочки батькові. Але замість того, щоб прочитати дівчині лекцію, чоловік вирішив пустити в хід тролінг.

Роздягнувшись, чоловік спародіював дочку. При цьому залишив під своїм фото коментар: "Не знаю, де вона цього навчилася".

Вчинок батька дуже вразив дівчину і вона також про все розповіла фоловерам. За останні два дні історія чоловіка розійшлася по соцмережах, а під знімком зібралося понад 250 тис. лайків. Користувачі назвали вчинок креативного чоловіка зразковим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: фото, Twitter, Instagram

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь