Лайм

Власник популярної в Instagram кішки збирається відправити її прах в космос

Майк Брідавскій вигадав, як використати популярність кішки Ліл Баб навіть після її смерті

1 грудня власник знаменитої в соцмережах кішки Ліл Баб повідомив про її смерть, а тепер сподівається відправити її прах на орбіту Землі, пише People.

Майк Брідавскій підтвердив, що має намір зробити Баб "астронавтом у загробному житті", а також встановити прямий ефір зі супутника, щоб скорботні фанати могли спостерігати за вічною подорожжю кішки.

Ініціатива Брідавского носить благодійний характер. Чоловік сподівається, що кожен раз, коли супутник з прахом Баб буде здійснювати оборот навколо планети, шанувальники кішки зможуть вносити пожертви, які підуть на дослідження і допомогу бездомним домашнім тваринам.

Здійснити дорогу місію Брідавскій хоче за допомогою краудсорсинга і аерокосмічної програми Університету Пердью, де хвора агресивною кістковою інфекцією Баб отримувала невідкладну допомогу.

Новина про смерть знаменитого тваринного була опублікована на сторінці Баб в Instagram, де на неї підписано понад 2,4 млн осіб. Брідавскій розповів, що кішка була веселою в ніч перед смертю, але "несподівано і мирно померла уві сні".

Крім остеомієліту, кішка страждала від генетичних мутацій. Вона народилася без зубів, і цим пояснюється її характерна зовнішність - стирчить з рота язичок. Також у Ліл Баб був дварфізм, через що вона до самої смерті у віці 8 років була схожа на кошеня.

Популярність кішки в соцмережах допомогла її господареві зібрати 700 тисяч доларів на допомогу тваринам, запустити кампанію з вивчення генетичних мутацій і створити перший національний фонд для домашніх тварин з особливими потребами.

  • Чоловікові повернули улюбленого кота, якого він вважав давно загиблим. Роберт і його 19-річний кіт Чебон возз'єдналися через 7 років.
  • Покупці бойкотували магазин, куди перестали пускати милого кота. У Гарбуза так багато шанувальників, що представникам мережі супермаркетів Tesco довелося виступити з офіційною заявою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь