Лайм

Хороша альтернатива спортзалу: 5 поз для сексу, які підтягнуть ваші м'язи

Як займатися любов'ю з користю для фігури

Чи знаєте ви, що хороший секс може замінити повноцінний похід в спортзал? У цьому матеріалі ми розповімо вам, як займатися любов'ю, щоб не тільки отримувати задоволення, але і приносити користь своїй фігурі.

Отже, почнемо мабуть з звичайної так званої "місіонерської пози". У цій позиції у партнера, який знаходиться знизу, задіяні м'язи преса і сідниць. У тому випадку, якщо людина не лінується і не просто валяється "колодою". Але ж ми з вами не ледарі, вірно? Що ж стосується партнера, який займає верхню позицію, у нього працюють сідничні м'язи, в тонусі перебувають руки і спинний відділ.

Наступна корисна для фігури поза - "наїзниця". У цьому випадку активний партнер, що знаходиться зверху, відмінно прокачує сідниці і спину. Нижньому дістається трохи менше навантажень, тому працюють тільки сідниці, і то не завжди.

Схожа поза, але з навантаженням на іншу групу м'язів - "наїзниця" з упором назад. Замість того, щоб нахилятися над партнером обличчям до обличчя, вам потрібно прогнутися в спині і впертися руками ззаду. Так ви зможете добре пропрацювати не тільки сідничні м'язи, а й м'язи рук, спину і привести в тонус прес.

Хороший варіант для чоловіків, які хочуть підкачати біцепс - поза, в якій ви тримаєте вашу партнерку на руках. Варіацій може бути кілька: коліна дівчини знаходяться у вас на згині ліктів, або ж панночка може обхопити вас ногами в районі стегон, а ви будете підтримувати її за сідниці. У будь-якому випадку, основне навантаження в такій позиції припадає саме на чоловічі руки, плечі і спину.

Цікавий варіант для обох партнерів - інтим на столі або в душі. Тут важлива не стільки сама поза, скільки не дуже зручне місце для заняття любов'ю. В такому випадку учасникам процесу доведеться досить міцно триматися один за одного, упиратися в щось і так далі, щоб не втратити рівновагу і утримати інтенсивність фрікцій. А це, в свою чергу, змусить практично всі групи м'язів прийти в тонус і тримати напругу.

До речі, такий варіант також допоможе змінити обстановку і внести у ваше особисте життя щось новеньке без особливих зусиль.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Проблеми і плутанина: як перший ретроградний Меркурій 2024 року позначиться на знаках Зодіаку

Астрологи попередили знаки Зодіаку про проблеми, які може спричинити перший ретроградний Меркурій 2024 року

Священик пояснив, як харчуватися у Великий піст: що можна і не можна їсти

Як правильно дотримуватися Великого посту, що можна і не можна їсти, кому можна порушувати піст - священик ПЦУ відповів на запитання

Стилістка показала, який вигляд має наймодніше жіноче взуття на весну: фото

Які моделі ботильйонів, балеток, кросівок, лоферів та іншого жіночого взуття придивитися на весну 2024, щоб виглядати стильно