Лайм

Як запекти качку з яблуками в часнику - простий рецепт до новорічного столу

Смачна гаряча страва для вашого свята

Хочете приготувати соковиту качку в духовці, з золотистою хрусткою скоринкою і приголомшливим ароматом? У цьому матеріалі ми розповімо вам, як зробити це швидко, просто і не купуючи жодних імпортних продуктів. Ваші гості точно будуть приємно здивовані.

Для приготування качки вам знадобляться наступні інгредієнти: одна ціла качка, яблука (1 кг), часник (1 головка), мед (1 ст. л.), олія соняшникова (1 ст. л.), сіль, перець і суміш трав на ваш вибір (за смаком).

Крок 1: Качку потрібно очистити від всіх нутрощів і гарненько промити.

Крок 2: В окремій мисочці змішати всі спеції, соняшникову олію і мед.

Крок 3: Часник очистити і пропустити через прес, додати його в ємність зі спеціями. Ретельно перемішати.

Крок 4: Змастити качку сумішшю спецій, загорнути в рукав для запікання і залишити маринуватися 30 хвилин

Крок 5: Половину яблук нарізати на 4 частини, інші просто помити і залишити цілими.

Крок 6: Часточки яблук покласти всередину качки, цілі фрукти розкласти навколо неї в рукаві. Щоб начинка не випадала, краї м'яса слід закріпити зубочистками.

Крок 7: Тепер потрібно відправити качку в духовку на 2 години при температурі 180 градусів. Перед закінченням готування можна акуратно надрізати рукав зверху, щоб скоринка вийшла більш хрусткою і рум'яною.

Крок 8: Готову качку можна подавати з різними свіжими овочами або зеленню.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Знайдіть унікальну сніжинку - на цю зимову головоломку вам дається 11 секунд

Знайдіть на новій головоломці унікальну сніжинку за 11 секунд

Знаменита Смідинська капуста по-новому - сучасна версія делікатесу з Волині

Блогерка показала, як приготувати знамениту смідинську капусту вдома - сучасний рецепт в духовці

Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал

Експерти розповіли, як вимити дзеркала і надати їм ідеальний блиск без розводів і смуг