Лайм

Печемо медовий торт у формі серця і прикрашаємо ягодами: корисний рецепт до Дня закоханих

Як приготувати оригінальне частування на 14 лютого

Зовсім скоро настане найромантичніше свято року - День святого Валентина. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати оригінальний і красивий торт у формі серця своїми руками. А головна принада цього частування в тому, що воно вийде не тільки смачним, але і корисним.

Отже, для приготування торта вам знадобляться наступні інгредієнти: мед (40 г), цукор (80 г), сіль (щіпка), вершкове масло (50 г), яйце (1 шт.), сода (0.5 ч. л.), борошно (200 г). Для крему: білий шоколад (160 г), вершки (160 г), вершковий сир (240 г), ягоди на ваш смак (для прикраси).

Крок 1: Для початку потрібно з'єднати в глибокій ємності цукор, вершкове масло, мед, яйце і сіль. Всі інгредієнти ретельно перемішати міксером на низькій швидкості.

Крок 2: Тепер потрібно нагріти ємність на плиті на невеликому вогні до появи бульбашок. Всипати соду, перемішати і почекати ще хвилину, поки маса не почне світлішати.

Крок 3: Зняти суміш з плити і дати їй охолонути. Потім всипати борошно і замісити тісто липке.

Крок 4: Готове тісто потрібно перекласти в харчову плівку і відправити в холодильник на ніч.

Крок 5: Готуємо крем. Для цього потрібно подрібнити шоколад, потім залити його розігрітими вершками (кип'ятити їх не потрібно). Поступово помішуючи, потрібно розчинити шоколад у вершках, щоб вийшла однорідна маса.

Крок 6: Тепер майбутній крем потрібно накрити плівкою і теж відправити у холодильник на ніч.

Крок 7: Тісто потрібно розділити на три частини, розкачати і вирізати з нього коржі-сердечка. Для цього можна використовувати трафарет з картону.

Крок 8: Випікати коржі потрібно в духовки при температурі 170 градусів до легкого рум'янцю. Потім їм потрібно дати повністю охолонути.

Крок 9: У заготовку для крему потрібно додати вершковий сир і збити всю масу міксером до стійких піків.

Крок 10: Тепер крем потрібно перекласти в кондитерський мішок (його можна зробити самостійно, якщо взяти звичайний одноразовий кульок і відрізати один з куточків). Акуратно покриваємо кремом кожен корж і складаємо торт.

Крок 11: Зверху прикрашаємо торт кремом і ягодами. Готовий десерт відправляємо в холодильник на 5-6 годин.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках