Лайм

Десерт, який люблять в усьому світі: як приготувати вдома іспанський чуррос

Як своїми руками приготувати знамениті ласощі

Чуррос - хрусткі зовні і м'які всередині ароматні солодкі палички з заварного тіста. Найчастіше їх подають з різними сиропами і добавками. Наприклад, з тертим шоколадом, морозивом, йогуртом або кокосовою стружкою. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати ці оригінальні солодощі своїми руками.

Отже, для приготування чуррос вам знадобляться наступні інгредієнти: вода (230 мл), борошно (160 г), розпушувач (1 ст. л.), сіль (0,5 ч. л.), кориця (1 щіпка), оливкова олія для фритюру.

Крок 1: Для початку всі розсипчасті інгредієнти потрібно просіяти і відправити в одну об'ємну миску.

Крок 2: Тепер потрібно закип'ятити воду і поступово влити її в суху суміш. Робити це потрібно акуратно, постійно помішуючи майбутнє тісто, щоб воно вийшло рівномірним і без грудок.

Крок 3: Готове тісто потрібно залишити постояти на 5 хвилин, щоб воно трохи охололо.

Крок 4: Потім тісто слід перекласти в кондитерський мішок з насадкою-зірочкою.

Крок 5: Розігріти масло у фритюрниці або великій каструлі, але не доводити його до кипіння. Інакше чуррос не прожаряться всередині.

Крок 6: Вичавлювати по кілька смужок тіста прямо в гарячу олію. Коли чуррос стануть золотистими, можна діставати їх з каструлі і відправляти сушитися на паперовий рушник.

Крок 7: Готові чуррос полити соусом на ваш смак, прикрасити будь-якими добавками і подавати до столу. Можна також посипати десерт цукровою пудрою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку