Лайм

Господар клонував собаку, яка врятувала його вагітну дружину від смертельної небезпеки: фото

Сім'я хотіла познайомити героя з дітьми, яких він врятував

Девід Чірхарт придбав цуценя лабрадора на ім’я Марлі в 2002 році, і з тих пір вірний друг супроводжував усі важливі події в його житті - випускний, подорожі, переїзди і навіть на весілля. Але найважливіший подарунок Марлі зробив господареві, коли його вагітній дружині загрожувала смерть, пише People.

Фото: DAVID TSCHIRHART / PEOPLE

У 2014 році Чірхарт і його дружина Алісія, яка перебувала на 4 місяці вагітності, вирушили в похід на гору Батл в Сан-Дієго. Підйом виявився крутішим і складнішим, ніж очікувало подружжя. Пройшовши всього 400 метрів, Алісія пішла зі стежки, щоб знайти тростину для опори. Коли господиня нахилилася за палицею, старенький лабрадор почав поводитися дивно.

"Марлі був зі мною на повідку, - згадує Чірхарт. - Раптово він вирвався і почав дряпати землю там, куди Алісія простягала руку".

Перелякані реакцією Марлі, Алісія і Девід подивилися вниз і зрозуміли, що в кількох сантиметрах від руки вагітної жінки спіраллю згорнулася гримуча змія. На щастя, після втручання Марлі змія швидко вислизнула зі стежки.

"Ми були в шоці. Спочатку ніхто з нас не бачив змію. Ми були на пагорбі, без людей, далеко від дому, і Алісія була вагітна. Все могло обернутися катастрофою, - каже Чірхарт. - Ми повернулися додому дуже схвильованими. Я зрозумів, що ситуація могла бути смертельною для моєї дружини і дитини. Марлі дійсно врятував нас".

Фото: DAVID TSCHIRHART / PEOPLE

Перед смертю Марлі в 2015 році Чірхарт дізнався про компанію, яка зберігає клітини тварин і може клонувати вихованця.

"Я відчував, що Марлі був величезною частиною нашого життя, і ми хотіли зберегти цей зв'язок. Тому ми вирішили зберегти клітини Марлі в надії, що одного разу зможемо повернути його", - згадує господар.

Фото: DAVID TSCHIRHART / PEOPLE

Три роки по тому в родині Чірхартів народилася друга дочка, і коли їй виповнилося 3 роки, сім'я вирішила, що настав час клонувати Марлі. Батько хотів подарувати своїм дітям друга, на якого можна розраховувати в будь-якій ситуації.

За словами Чірхарта, дівчата відразу ж закохалися в цуценя Зіггі, у якого такі ж відмітини на вухах, такі ж очі і така ж любов до дітей, як у Марлі.

Фото: CHRIS WOJDAK / PEOPLE

"Можливість повернути Марлі дітям, яких він врятував, дуже важлива для нас. Ми розповідали їм історії про те, що відбувалося з Марлі раніше, і я знаю, що вони в захваті від усього цього", - сказав Чірхарт.

Фото: CHRIS WOJDAK / PEOPLE

Зараз Чірхарт і його родина з нетерпінням чекають літа, щоб поїхати з Зіггі на пляж, адже купання та ігри біля води були одним з улюблених занять Марлі.

Фото: CHRIS WOJDAK / PEOPLE

  • Раніше жінка з Аргентини виявила, що кошеня Тіто, якого вона врятувала кількома місяцями раніше, насправді виявився дикою твариною.
  • Ну і Тіто не єдина дика тварина, яку переплутали з домашньою. Нещодавно ми розповідали про те, як австралійка знайшла у дворі цуценя, але його ДНК-тест став сюрпризом для всіх.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали найкращих зятів за гороскопом - у списку опинилися Козероги, Раки, Терези, Тельці та Риби

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити