Лайм

Чоловік відбив дружину у 2-метрової акули, стрибнувши хижакові на спину

Акула відпустила жінку після 8 сильних ударів

Австралійський серфер стрибнув на велику білу акулу, щоб відбити у неї дружину. Хижак атакував 35-річну Шантель Дойл на пляжі Порт-Маккуорі, серйозно пошкодивши їй ногу, проте блискавична реакція чоловіка врятувала їй життя, пише The Sunday Morning Herald.

Фото: flickr.com

"Цей хлопець стрибнув на акулу зі своєю дошки і побив, а потім допоміг дружині повернутися на пляж. Він справжній герой", - сказав Стівен Пірс, виконавчий директор Surf Life Saving.

Марк Реплі, чоловік постраждалої, зізнався, що почав діяти інстинктивно. "Ви бачите мати своєї дитини, свою опору, все, що у вас є, і просто реагуєте", - сказав він журналістам.

Виявилося, що велика біла акула вдарила дошку його дружини з такою силою, що жінка впала в воду. На той час, коли чоловік добрався до неї, вона вже була в пащі тварини. Чоловік стрибнув хижакові на спину і почав наносити йому удари. "Таке відчуття, що ти пробиваєш цегляну стіну, це дуже складно, - зізнався він. - Я атакував її очі, вдарив близько 8 разів".

На суші парамедики надали жінці першу допомогу, після чого її доставили в лікарню Ньюкасла і прооперували. Стан її залишається стабільним.

Фото: NINE NEWS

У 2020 році в регіоні Нового Південного Уельсу спостерігається надзвичайно велика кількість акул: коли в Австралії настає зима, кити мігрують, а акули стають більш активними. У липні хижак убив 15-річного Мані Харт-Девіля, а в серпні 28-річний серфер ледве відбився від хижої риби за допомогою дошки для серфінгу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину

Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний

Влітку випускниці шукають найкрасивіші сукні на свято. Які варіанти вбрання можна розглянути - читайте в матеріалі