Лайм

Безперечно не варто: 5 поганих ідей новорічного подарунка для неї

Від яких варіантів краще відмовитися одразу

Новий рік - це свято, від якого всі чекають сюрпризів. Адже в кожному з нас живе дитина, яка після бою курантів поспішає заглянути під новорічну ялинку і знайти там довгоочікуваний подарунок. theLime вирішив розповісти вам про невдалі варіанти подарунків вашій дівчині, дружині, мамі або бабусі на Новий рік 2021.

Кухонне приладдя

Всі ми знаємо, що жінки - це берегині домашнього вогнища, і багато хто з них любить вибирати і купувати новий посуд, сковорідки, каструлі, швабри та інші атрибути для приготування їжі або прибирання. Однак не варто ці речі дарувати на свято. Причин може бути декілька: по-перше, ви можете не вгадати, що саме хоче та чи інша представниця прекрасної статі. По-друге, ви можете подарувати таку ж річ, яка вже є в її арсеналі. І по-третє, такий подарунок, як, наприклад, швабра, може викликати неадекватну реакцію - натяк, що дівчина погано справляється зі своїми домашніми обов'язками.

Фото: pixabay.com

Абонемент у фітнес-клуб

У зв'язку з пандемією коронавірусу багато людей почали правильно харчуватися і займатися спортом. Але поклавши під ялинку конверт з абонементом у фітнес-клуб, ви можете викликати цілу бурю негативних емоцій. Справа в тому, що навіть найстрункіша й найпідтягнутіша дівчина постійно шукає в собі недоліки, і такий подарунок сприйме як натяк на зайву вагу.

Фото: pixabay.com

Засоби по догляду

Також не варто дарувати дівчатам і жінкам різні засоби по догляду, як, наприклад, шампуні, креми, дезодоранти, гелі для душу, зубну пасту і щітку і навіть косметику. Таким подарунком ви можете неабияк розлютити представницю прекрасної статі. Якщо ви хочете порадувати жінку, подаруйте їй сертифікат на певну суму, і вона сама вибере всі необхідні речі.

Фото: pixabay.com

Вироби зі шкіри

Також на Новий рік не бажано дарувати шкіряні вироби. Краще вибрати штучний матеріал, або як його ще називають еко-шкіра, щоб не розсердити господаря року, так як Бик однозначно буде проти подарунків, виготовлених зі шкіри його побратимів.

Пам'ятайте, що жінці не можна дарувати рукавички - подарований аксесуар може стати причиною конфліктів, зіпсованих відносин і навіть розлуки.

Фото: pixabay.com

Квіти

Існує стереотип, що всі жінки полюбляють квіти, і що це безпрограшний варіант для подарунка. Однак це далеко не так. Одні панянки люблять квіти в горщиках, а інші - ні, адже не кожна любить пересаджувати їх і поливати. Також не всі дівчата в захваті від зрізаних квітів - хтось вважає такий презент марною тратою, адже квіти максимум через тиждень зів'януть і це будуть фактично викинуті гроші. Завжди важливо враховувати уподобання та інтереси представниць прекрасної статі.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці