Лайм

Кращий подарунок – корисний подарунок: вибираємо топові гаджети до Дня закоханих

Модні і сучасні гаджети до Дня святого Валентина

новини компаній

Любов не терпить банальностей і дрібничок, тому до купівлі подарунка необхідно поставитися з усією часткою відповідальності.

День святого Валентина не за горами, а значить саме час почати готувати подарунки. Звичайно, можна обійтися букетом квітів із цукерками (у варіанті для дівчини) або чашкою з нанесеним зображенням вашої спільної фотографії (для чоловіка). Але давайте зізнаємося собі чесно: кращий подарунок – корисний подарунок.

Що ж може бути корисніше, ніж модний і сучасний гаджет? Про них і піде мова в нашій статті.

Смартфон

Навіть найбільш прагматична людина не відмовилась би від флагманського смартфона. Особливо, коли в тренді любов до «яблучних гаджетів». Варто скористатися спеціальною ціновою пропозицією до Love Season у Фокстрот, десмартфон APPLE iPhone 12 64GB представлений за ціною 29 999 грн (звичайна ціна – 32 999 грн). Ця модель поєднала в собі всі переваги «яблук»: досконалу систему камер з роздільною здатністю 12 Гб, бездоганний OLED дисплей 6,1 дюймів з технологією Ceramic Shield і на базі найшвидшого процесора A14 Bionic. Відмінний варіант в якості романтичного подарунка.

Смарт-годинник

Створювати екосистему гаджетів одного бренду і стильно, і зручно. Якщо другій половинці до душі її смартфон на звичному Андроїд, ідеально з ним синхронізується смарт-годинник SAMSUNG Galaxy Watch Active 2. Виконані у ніжному рожевому кольорі, вони ідеально сидять на руці, мають великий екран і якісний ремінець, дуже зручні в користуванні. Для чоловіка – смарт-годинник APPLE Watch Series 3 GPS. Гідний варіант на всі випадки життя: стабільна робота, різноманітний функціонал і стильний дизайн.

Навушники

Тут, звичайно, варто розглядати з асортименту бездротових гарнітур – залиште дроти в глибокому минулому. Варіантів – безліч: від 300 грн і аж до 10 тисяч. Наприклад, гарнітура OPPO Enco W11 White поєднує в собі комплекс виграшних якостей за цілком прийнятні гроші. Забезпечують пристойне звучання, зручні в експлуатації, наявність сенсорних кнопок, демонструють хорошу автономність в роботі.

Догляд за собою

Гаджети для краси – джерело вибору подарунків. І якщо для чоловічої половини цей список можна обмежити електробритвою і тримерами, то в якості подарунка для жінок – є, де розбігтися і заощадити, адже на foxtrot.ua до Дня закоханих знижки до 50%. Фен, випрямляч, мультистайлер, епілятор, манікюрний набір, масажер і далі за списком ніколи не будуть зайвими для справжньої леді. Якщо ж все-таки побоюєтеся, що не потрапите в ціль, подаруйте подарункову карту від Фокстрот на будь-яку зручну суму.

Втім, на чому б ви не зупинили свій вибір, важливо пам'ятати, що подарунок – це не «для галочки», а від щирого серця. Тому подбайте про романтичну обстановку і будьте щирі у своїх почуттях. І не забудьте взяти участь в акції «Фокс Фортуна», щоб виграти додаткові бонуси на наступну покупку.

Читайте також

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї

Леопардове взуття - найбажаніше серед модниць: як носити і з чим поєднувати сміливий принт

Туфлі з леопардовим принтом вважають модними в 2024 році - які моделі вибрати на літо, щоб виглядати стильно та дорого