Лайм

Як приготувати смачні суші і зекономити час: кулінарний лайфхак

Спробуйте цей рецепт

Суші та роли полюбляє багато людей, але не всім подобається вовтузитися з їх загортанням, яке потребує певних навичок та спеціального кухонного інвентарю. На щастя, існують альтернативні способи приготувати улюблену страву. Раніше ми писали про те, як зробити ліниві суші в склянці, а тепер ділимося кулінарним лайфхаком від блогера marafon18_6.

Інгредієнти: 100 г рису для суші, 110 мл води, 15 мл оцту, 1 ч.л. солі, 100 г слабосоленого лосося, 100 г вершкового сиру, 1 лист норі, 100 г огірка, кунжут – за смаком. Також для приготування швидких ролів вам знадобиться форма для льоду та харчова плівка.

Приготування:

Рис для суші ретельно промиваємо, заливаємо чистою холодною водою та доводимо до кипіння. Прикручуємо вогонь до мінімуму та варимо під кришкою.

У склянці змішуємо оцет та сіль, додаємо до рису та перемішуємо. Потім нарізаємо норі дрібними смужками і вмішуємо в рис.

Читайте по темі: Як варити рис для суші: простий рецепт і варіанти начинок.

Лосось ріжемо тонкими пластинками, огірок – кубиками.

Форму для льоду вистилаємо харчовою плівкою, потім щільними шарами викладаємо інгредієнти для суші в такій послідовності: лосось, сир, огірок та рис із норі.

Кожну секцію з начинкою притискаємо ложкою, після чого форму можна відправити в холодильник на 15 хвилин. Форму з ролами перевертаємо на плоску тарілку, трохи потягнувши за харчову плівку. Домашні суші мають вийти акуратними та смачними.


Переглянути цей допис до Instagram

Марафон схуднення (@marafon18_6)

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні