Восени багато господинь намагаються додавати до раціону своїх сімей сезонні овочі у вигляді салатів. І якщо ви вже знаєте, які спеції потрібні для моркви по-корейськи, побалуйте також близьких салатом Осінній з маринованої капусти. theLime ділиться простим рецептом.
Читайте також: Як приготувати капусту на зиму: простий рецепт в томатному соусі.
Інгредієнти: білокачанна капуста (2,5 кг), морква (0,5 кг), болгарський перець (0,5 кг), цибуля (0,5 кг), сіль (50 г), цукор (150 г), рослинна олія (250 мл), оцет 9% (100 г).
Приготування:
Усі овочі промиваємо у проточній воді. З капусти знімаємо кілька верхніх листочків та тремо її на терці.
Болгарський перець очищаємо від насіння та білих прожилок і ріжемо тонкими пластинками.
Цибулю очищаємо від лушпиння і подрібнюємо півкільцями.
Моркву очищаємо і тремо на терці для моркви по-корейськи.
Читайте також: Краща заготовка для голубців: як приготувати квашене капустяне листя на зиму.
Перекладаємо всі підготовлені інгредієнти у глибоку ємність, перемішуємо.
Потім додаємо в салат Осінній сіль, цукор, олію та оцет. Можна перемішати і відразу подавати до столу або ж дати йому настоятися в холоді приблизно добу.
Зберігати такий салат необхідно у холодильнику. Термін зберігання – до 2-х місяців.
- Раніше ми розповіли про топ-6 кулінарних лайфхаків, щоб квашена капуста була хрусткою.
- Читайте також на theLime, як закрити на зиму солянку з капустою та грибами.
Цікаві новини для вас:
- Як покращити смак магазинних пельменів: кулінарні лайфхаки, які знають не всі.
- Смачно та швидко: рецепт салату з тунцем, який можна намазати на бутерброди.
- Як приготувати соковиті вафлі бризоль із курячим фаршем: ця закуска стала справжнім хітом.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.