Лайм

Суфле з ряжанки зі смаком какао – десерт на швидку руку, який варто спробувати

Побалуйте себе та свою сім'ю

Напередодні 8 березня багато господин підшукують варіанти простих страв із доступних інгредієнтів, які можна швидко приготувати, навіть якщо гості вже стоять на порозі. І якщо ви пробували робити малинову панакоту, приготуйте цього разу суфле з ряжанки зі смаком какао. theLime ділиться простим рецептом.

Читайте також: Що таке трайфл і як приготувати цей популярний десерт зі смаком "Снікерс".

Фото: pinterest.com

Інгредієнти: ряжанка 4% (600 мл), какао (10 г), стевія (1 ст. л.), ванілін (0,5 г), желатин (20 г), вода (50 мл).

Приготування:

У глибоку тарілку висипаємо желатин і заливаємо холодною водою. Перемішуємо та залишаємо для набухання.

У сотейник виливаємо ряжанку, ставимо на плиту і на слабкому вогні трохи підігріваємо. Додаємо до неї підсолоджувач (стевію) або цукор, а також просіюємо через сито какао.

Ретельно перемішуємо все вінчиком до однорідності.

Читайте також: Торт-суфле, прикрашений полуницею: як приготувати ніжний десерт з ягодами.

Також можна додати в суміш ванілін або ванільний цукор. Наприкінці виливаємо розтоплений на водяній бані желатин. Знову перемішуємо вінчиком.

Виливаємо отриману масу в порційні стаканчики або силіконові форми.

Накриваємо харчовою плівкою і ставимо для стабілізації холодильник приблизно на 1 годину.

Перед подачею десерт можна прикрасити ягодами та тертим шоколадом або какао.

Цікаві новини для вас:

  1. Як приготувати желе зі сметаною для торта Бите скло: простий рецепт.
  2. Рецепт торта з печивом "вушка" став хітом: смакує як Наполеон, але готується без випічки.
  3. Як приготувати натуральне желе зі свіжої вишні: простий рецепт із желатином.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні