Напередодні 8 березня багато господин підшукують варіанти простих страв із доступних інгредієнтів, які можна швидко приготувати, навіть якщо гості вже стоять на порозі. І якщо ви пробували робити малинову панакоту, приготуйте цього разу суфле з ряжанки зі смаком какао. theLime ділиться простим рецептом.
Читайте також: Що таке трайфл і як приготувати цей популярний десерт зі смаком "Снікерс".
Інгредієнти: ряжанка 4% (600 мл), какао (10 г), стевія (1 ст. л.), ванілін (0,5 г), желатин (20 г), вода (50 мл).
Приготування:
У глибоку тарілку висипаємо желатин і заливаємо холодною водою. Перемішуємо та залишаємо для набухання.
У сотейник виливаємо ряжанку, ставимо на плиту і на слабкому вогні трохи підігріваємо. Додаємо до неї підсолоджувач (стевію) або цукор, а також просіюємо через сито какао.
Ретельно перемішуємо все вінчиком до однорідності.
Читайте також: Торт-суфле, прикрашений полуницею: як приготувати ніжний десерт з ягодами.
Також можна додати в суміш ванілін або ванільний цукор. Наприкінці виливаємо розтоплений на водяній бані желатин. Знову перемішуємо вінчиком.
Виливаємо отриману масу в порційні стаканчики або силіконові форми.
Накриваємо харчовою плівкою і ставимо для стабілізації холодильник приблизно на 1 годину.
Перед подачею десерт можна прикрасити ягодами та тертим шоколадом або какао.
- Раніше ми розповіли, як приготувати ніжне полуничне суфле з желатином.
- Читайте також на theLime, як приготувати чизкейк з бананом і шоколадом.
Цікаві новини для вас:
- Як приготувати желе зі сметаною для торта Бите скло: простий рецепт.
- Рецепт торта з печивом "вушка" став хітом: смакує як Наполеон, але готується без випічки.
- Як приготувати натуральне желе зі свіжої вишні: простий рецепт із желатином.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.