Кожен ранок у багатьох з нас починається з приготування сніданку. І якщо ви вже перепробували різні варіанти страв з яєць, наприклад, омлет Пуляр або шакшуку з овочами, здивуйте своїх близьких незвичним омлетом. theLime підібрав простий рецепт омлету в лаваші з беконом і моцарелою.
Читайте також: Бризоль - це французький омлет з начинкою: як приготувати його в духовці.
Інгредієнти: лаваш або тортилья, сир моцарела, яйця (2 шт.), бекон, молоко, сіль, перець.
Приготування:
У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, перець, молоко. Перемішуємо за допомогою вінчика чи виделки.
Розігріваємо сковороду без олії та підсмажуємо на ній бекон. Знімаємо його зі сковороди та викладаємо на паперові рушники.
Моцарелу тремо на тертці, розділяємо на дві частини.
Сковороду змащуємо вершковим маслом та виливаємо яєчну суміш. Потім посипаємо натертим сиром, а зверху викладаємо лаваш чи тортилью.
Читайте також: Омлет з начинкою - смачний і швидкий сніданок: як його приготувати за 10 хвилин.
Перевертаємо і половину омлету також посипаємо натертим сиром, викладаємо скибочки нарізаного бекону, накриваємо іншою половиною.
Обсмажуємо на сковороді ще декілька хвилин із двох сторін.
Подаємо омлет з лавашем, моцарелою та беконом на сніданок і насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як приготувати вдома хрусткий багет із начинкою.
- Читайте також на theLime, як готують омлети в різних країнах світу.
Цікаві новини для вас:
- З яйцем і соусом бешамель: як приготувати класичний французький сендвіч крок-мадам.
- Як приготувати шакшуку з овочами: рецепт яєчні по-ізраїльськи.
- Як приготувати справжній омлет по-французьки в пакеті: простий рецепт.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.