img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Квашені помідори в 3-літровій банці - рецепт
Мінімум часу і витрат!

Без оцту і аспірину: як зробити найпростіші квашені помідори

Середа, 25 вересня 2024, 09:10

Фото: з відкритих джерел

ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Квашені за цим рецептом помідори зберігаються до самої весни і не перекисають, зберігаючи свій пікантний і гострий смак. Тож якщо вам до вподоби помідори, щоб відкусити — і побачити зірки, то це саме для вас.

Рецептом поділилася авторка каналу "Куховаримо разом".

Читайте також: Зелені помідори по-корейськи - рецепт оригінальної закуски на зиму.

Ці помідори закривають в банки під капронові кришки і їх просто потрібно залити холодним розсолом - нічого варити не потрібно. Розсіл готуємо лише з води, солі і цукру. А смаку їм додадуть ароматні спеції і листя - петрушки, хрону, вишні, смородини та малини.

Листя слід брати максимально зелене і без пошкоджень. Його обов’язково треба промити й обсушити на рушнику.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Ці помідори квасяться три дні, а потім їх треба зберігати у холодильнику або в іншому холодному місці.

Інгредієнти на три 3-літрові банки

  • Томати - 5 кг
  • Часник - 20 г
  • Хрін, листя - 9 шт.
  • Перець червоний гострий - 1 шт.
  • Перець чорний, горошок - 10 г
  • Лавровий лист - 5 г
  • Петрушка, пучок - 1 шт.
  • Кріп, парасольки - 12 шт.
  • Смородина, листя - 9 шт.
  • Малина, листя - 3 шт.
  • Вишня, листя - 9 шт.
  • Гірчичний порошок - 15 г

Для розсолу

  • Холодна вода - 5 л
  • Цукор - 100 г
  • Сіль кам'яна - 350 г

Читайте також: "П'яні" мариновані помідори з горілкою - ваші гості будуть в захваті.

Як заквасити помідори

Помідори середнього розміру і всю зелень треба ретельно помити. Часник почистити й розрізати навпіл.

Усе листя добре промийте і викладіть на рушник, щоб обсохло.

На дно кожної банки кладемо по 3 лаврових листки, 5 горошин перцю, 4 зубчики часнику, по шматочку гострого перцю, 2 парасольки кропу, 2 листки хрону, 2 гілочки петрушки, 2 листки смородини й 1 листок малини.

Зверху на зелень щільно викладаємо помідори. Зверху в банку кладемо по листочку смородини, хрону, вишні і по 2 гілочки петрушки й кропу.

Читайте також: Мариновані помідори з цибулею - класичний рецепт, який люблять всі.

Розсіл готуємо з холодної відфільтрованої або кип’яченої води, в яку додаємо цукор, сіль і добре перемішуємо до повного розчинення інгредієнтів.

Готовим розсолом заливаємо помідори в банках і закриваємо їх капроновими кришками.

Щоб запобігти витіканню розсолу, банки треба поставити в глибокі тарілки і залишити при кімнатній температурі на 3 дні.

Через три дні додаємо в банки по 1 ч. л. гірчиці та переносимо помідори на зберігання у прохолодне місце. Після відкривання банки зберігайте помідори в холодильнику.

Смачного!

Цікаві новини для вас:

  1. Мариновані помідори з часником "Під снігом" - цей рецепт проситимуть усі.
  2. Соус сацебелі на зиму: як приготувати "родзинку" грузинської кухні.
  3. Бабагануш з баклажанів - приготуйте популярну східну закуску.
img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Квашені помідори в 3-літровій банці - рецепт
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Квашені помідори в 3-літровій банці - рецепт
Мінімум часу і витрат!

Без оцту і аспірину: як зробити найпростіші квашені помідори

Середа, 25 вересня 2024, 09:10

Фото: з відкритих джерел

ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Квашені за цим рецептом помідори зберігаються до самої весни і не перекисають, зберігаючи свій пікантний і гострий смак. Тож якщо вам до вподоби помідори, щоб відкусити — і побачити зірки, то це саме для вас.

Рецептом поділилася авторка каналу "Куховаримо разом".

Читайте також: Зелені помідори по-корейськи - рецепт оригінальної закуски на зиму.

Ці помідори закривають в банки під капронові кришки і їх просто потрібно залити холодним розсолом - нічого варити не потрібно. Розсіл готуємо лише з води, солі і цукру. А смаку їм додадуть ароматні спеції і листя - петрушки, хрону, вишні, смородини та малини.

Листя слід брати максимально зелене і без пошкоджень. Його обов’язково треба промити й обсушити на рушнику.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Ці помідори квасяться три дні, а потім їх треба зберігати у холодильнику або в іншому холодному місці.

Інгредієнти на три 3-літрові банки

  • Томати - 5 кг
  • Часник - 20 г
  • Хрін, листя - 9 шт.
  • Перець червоний гострий - 1 шт.
  • Перець чорний, горошок - 10 г
  • Лавровий лист - 5 г
  • Петрушка, пучок - 1 шт.
  • Кріп, парасольки - 12 шт.
  • Смородина, листя - 9 шт.
  • Малина, листя - 3 шт.
  • Вишня, листя - 9 шт.
  • Гірчичний порошок - 15 г

Для розсолу

  • Холодна вода - 5 л
  • Цукор - 100 г
  • Сіль кам'яна - 350 г

Читайте також: "П'яні" мариновані помідори з горілкою - ваші гості будуть в захваті.

Як заквасити помідори

Помідори середнього розміру і всю зелень треба ретельно помити. Часник почистити й розрізати навпіл.

Усе листя добре промийте і викладіть на рушник, щоб обсохло.

На дно кожної банки кладемо по 3 лаврових листки, 5 горошин перцю, 4 зубчики часнику, по шматочку гострого перцю, 2 парасольки кропу, 2 листки хрону, 2 гілочки петрушки, 2 листки смородини й 1 листок малини.

Зверху на зелень щільно викладаємо помідори. Зверху в банку кладемо по листочку смородини, хрону, вишні і по 2 гілочки петрушки й кропу.

Читайте також: Мариновані помідори з цибулею - класичний рецепт, який люблять всі.

Розсіл готуємо з холодної відфільтрованої або кип’яченої води, в яку додаємо цукор, сіль і добре перемішуємо до повного розчинення інгредієнтів.

Готовим розсолом заливаємо помідори в банках і закриваємо їх капроновими кришками.

Щоб запобігти витіканню розсолу, банки треба поставити в глибокі тарілки і залишити при кімнатній температурі на 3 дні.

Через три дні додаємо в банки по 1 ч. л. гірчиці та переносимо помідори на зберігання у прохолодне місце. Після відкривання банки зберігайте помідори в холодильнику.

Смачного!

Цікаві новини для вас:

  1. Мариновані помідори з часником "Під снігом" - цей рецепт проситимуть усі.
  2. Соус сацебелі на зиму: як приготувати "родзинку" грузинської кухні.
  3. Бабагануш з баклажанів - приготуйте популярну східну закуску.
img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••