Лайм

Як зробити розпушувач для тіста своїми руками - чудова ідея за копійки

Ви знали про цей лайфхак?

Ви знали, що розпушувач для тіста можна зробити в домашніх умовах самостійно? Його формула дуже проста: лимонна кислота + сода + крохмаль + борошно. ЦІ продукти завжди є на кожній кухні, тож вам не доведеться бігти до крамниці, коли ви захочете щось спекти для своєї родини.

Корисним лайфхаком поділилася блогерка Ірина Денисенко на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Три місця на кухні, які всі забувають мити - спробуйте ці прості поради.

"Якщо змішати лимонну кислоту, соду, крохмаль і борошно, у вас завжди під рукою буде корисний помічник для випікання - розпушувач для тіста", - розповіла авторка блогу про домашнє господарство і прибирання.

Інгредієнти:

  • лимонна кислота - 1,5 ч.л
  • сода - 3 ч.л соди
  • борошно - 3 ч.л
  • крохмаль - 3 ч.л

Читайте також: Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал.

Як приготувати домашній розпушувач для тіста

1. Лимонну кислоту перемеліть в кавомолці до порошкодібного стану.

2. У сухій мисці з'єднайте перемелену лимонну кислоту з содою, крохмалем та борошном.

3. Ретельно все перемішайте.

4. Зберігайте суміш в сухому прохолодному місці.

"Пересипте домашній розпушувач для тіста в скляну баночку з кришкою і зберігайте в сухому місці", - додала блогерка.

Цікаві новини для вас:

  1. Простіше простого: ці два продукти з кожної кухні допоможуть вимити вікна до блиску.
  2. Ніякого бруду і пригорілого жиру: як очистити скло на дверцятах духовки за 5 кроків.
  3. Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу.

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба