Лайм

Помер керівник космічних польотів НАСА

Йому було 95 років

У Х'юстоні (США) на 96-му році життя помер творець і багаторічний керівник Центру управління польотами НАСА Крістофер Крафт.

Про це повідомляє "Голос Америки" у Facebook. Відзначається, що саме Крафт очолював команду, відповідальну за політ і висадку місії "Аполлон-11" на Місяць 20 липня 1969 року. Що стало причиною смерті інженера - не повідомляється.

Крістофер Крафт почав працювати в НАСА в 1958 році і відразу ж був запрошений в команду, яка повинна була працювати над відправкою людини в космос.

За свою роботу в НАСА інженер отримав безліч звань і нагород, серед них найбільш відома медаль НАСА "За видатне лідерство".

  • Раніше пішов з життя відомий вчений, засновник сучасної української школи перекладознавства і професор кафедри англійської філології та перекладу Київського національного лінгвістичного університету Ілько Вакулович Корунець.
  • 23 липня пошуковик Google представив новий дудл, який присвячений 60-річчю фантастичної повісті братів Аркадія і Бориса Стругацьких "Країна багряних хмар".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях