Лайм

Дженніфер Лопес - 50: бойфренд зірки привітав співачку зворушливим відео

Сьогодні співачка відзначає ювілей

У середу, 24 липня, американська співачка і актриса Дженніфер Лопес відзначає ювілей - зірці виповнюється 50 років.

З цієї нагоди її наречений, 43-річний Алекс Родрігес, записав романтичне відео з кадрів їхнього особистого життя. Ролик спортсмен виклав на своїй сторінці в Instagram.

"З тих пір як ми разом, ти кожен день даруєш мені відчуття свята. Дякую за твої пристрасть, енергію, натхнення і твоє невпинне прагнення бути успішною в усьому. Ти найкраща партнерка, найкраща дочка, найкраща мати. Твої діти люблять тебе, твої шанувальники люблять тебе, я дуже люблю тебе. Давай же зробимо це свято незабутнім", - говорить на відео бойфренд іменинниці.

Вітання Алекса до сліз зворушило Дженніфер, в коментарі під постом співачка написала: "Я плачу. Я люблю наше життя. Я дуже сильно люблю тебе. Спасибі тобі за все, мій прекрасний мачо".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alex Rodriguez (@arod)

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес познайомилися в 2005 році, коли співачка ще була одружена з Марком Ентоні. Їхнє знайомство отримало продовження в 2017 році. У березні цього року бейсболіст зробив співачці пропозицію руки і серця. Сталося це на Багамах. Алекс попросив Лопес стати його дружиною під час прогулянки по берегу океану. Він встав на одне коліно і простягнув коханій каблучку.

Лопес і Родрігес мають чотирьох дітей на двох від попередніх шлюбів.

  • Раніше папарацці підловили американську актрису і співачку Дженніфер Лопес в досить незвичному образі. Знаменитість прогулювалася по Нью-Йорку з банним рушником на голові і в спортивному костюмі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях