Лайм

Скільки любові і ніжності: Бабкін розчулив фанів співом новонародженому сину

Співак показав, як проводить вечори з малюком

Український музикант Сергій Бабкін, який недавно в четвертий раз став батьком, поділився з шанувальниками зворушливим відео з новонародженим сином Єлисеєм.

Ролик співак оприлюднив у своєму Instagram. На кадрах відео щасливий тато сидить на кухні і співає малюкові композицію "Луч солнца золотого" з мультфільму "Бременські музиканти", акомпануючи собі на гітарі.

"Вечірній Кухоннік (наголос на -У-) Є квартирник, є природник, є кришнік, а у нас кухоннік", - підписав ролик музикант.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@Babkin_official)

Відео наповнене теплотою і ніжністю, що відразу і відзначили шанувальники в коментарях. "Як це мило", "Скільки любові і ніжності", "Ви такий щасливий", "Можна дивитися нескінченно", "Так мило .. і за душу бере", "Надзвичайно чуттєво, мило, тепло", "Яка ніжна любов" , - пишуть фани.

Нагадаємо, що Єлисей з'явився на світ 18 червня в одному з київських пологових будинків. Ім'я хлопчикові подружжя обрало ще задовго до його появи на світло - воно прийшло Сніжані уві сні.

Сергій і Сніжана Бабкін також виховують 12-річного сина Артура і 8-річну васелина. Також у музиканта є син Ілля від першого шлюбу.

  • 21 червня на виїзді з пологового будинку Сергій Бабкін і його дружина Сніжана показали перші спільні фотографії з новонародженим Єлисеєм.
  • Раніше Сергій Бабкін розчулив своїх фоловерів в Instagram сімейним фото , на якому зображений з дітьми та вагітною дружиною Сніжаною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях