Лайм

Українську співачку продовжує переслідувати незнайомець, і цього разу не обійшлося без поліції: відео

Артистці досі не вдається знайти на зловмисника управу

Українська поп-виконавиця Злата Огневич, на яку раніше напав невідомий чоловік з погрозами, знову поскаржилася на його переслідування.

На особистій сторінці в Instagram знаменитість показала обличчя чоловіка, а також розповіла, що була змушена звернутися за допомогою в поліцію. Незважаючи на те, що ситуація ще в березні набула розголосу, артистці не вдається знайти на зловмисника управу.

Як розповіла Огневич, цього разу чоловік переслідував її дорогою до спортзалу, після чого залишився чекати в машині біля спорткомплексу. Туди ж співачка і викликала наряд поліції.

"Веселий початок ранку. Дуже хочу, щоб закон зміг мене захистити від цього неадеквата. Ну, а поки маємо, що маємо..." - написала артистка.

На відео можна розглянути, як поліцейські спілкуються з чоловіком, який не ховається, але й не зізнається, з якою метою переслідує співачку. У свою чергу, Огневич звернулася до фоловерів які звинувачували її у спробах "пропіаритися" на аналогічній проблемі в березні цього року:

"Друзі, хто сумнівався, що це реальна людина, і говорив мені, що ця історія розкручена для піару - ні, це реальний ненормальний, який мене переслідує", - зазначила вона.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@ zlata.ognevich)

У пості артистки також є фото і відео з незнайомцем в одному зі спальних районів міста, куди він також попрямував слідом за нею. У коментарях знаменитості радять найняти цілодобову охорону. Деякі пропонують більш кардинальні методи - "найняти двох амбалів, які відіб'ють незнайомцю все живе, а разом з цим і бажання переслідувати".

  • Раніше український хореограф, суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма повідомив про трагедію в родині. Шанувальники в мережі залишають свої співчуття і слова підтримки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях