Лайм

Колишній чоловік Ані Лорак показав нову супутницю: каже, у них тепер особливий зв'язок

Мурат представив публіці свою кохану

Колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, незабаром після розлучення зі співачкою зустрів нове кохання.

Чоловік показав обраницю в своєму Instagram і повідовмив її ім'я. Красуню звуть Самія Ахметова і, як стверджують деякі ЗМІ, вона - киянка. Мурат опублікував досить пікантне фото з спільного відпочинку в Іспанії. Бізнесмен відображений в рожевих плавальних шортах, а його супутниця - червоному бікіні.

"Життя стає справжнім і дивовижним, коли ви знаходите людину, яка відчуває з вами ті ж почуття і так само дивиться на майбутнє", - свідчить підпис до знімка.

Про нову обраницю Мурата мало що відомо, її аккаунт закритий і в мережі практично немає інформації про неї. Подейкують, що пара зустрічається вже рік, і саме вона стала причиною розриву з Ані Лорак, а не Яна Бєляєва, яку довгий час називали розлучницею.

Ані Лорак тим часом також не нудьгує, недавно стало відомо, що співачка знаходиться у відносинах з саунд-продюсером російського лейблу Black Star Єгором Глібом, який, до слова, на 14 років молодше виконавиці.

  • Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу прожили разом 10 років. 31 січня 2019 року суд розірвав шлюб між співачкою і бізнесменом. Колишнє подружжя виховують 7-річну доньку Софію. За словами брата Кароліни, дівчинка залишилася жити з мамою.
  • Колишній чоловік Ані Лорак влітку минулого року був помічений в одному з київських караоке в обіймах тусовщиці Яни Бєляєвої. Потім по мережі поповзли чутки, що бізнесмен змінює співачці вже не в перший раз.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях