Лайм

"Танці з зірками-2019": названа остання трійка учасників

Старт нового сезону - 25 серпня

У мережі підійшов до завершення #танціззіркаміchallenge, в рамках якого стали відомі імена всіх учасників нового сезону шоу "Танці з зірками", який стартує на каналі "1+1" вже 25 серпня.

За задумом, на цей раз зіркових учасників вибирав головний символ нового сезону - дискобол. У проекті візьмуть участь ті знаменитості, до яких прикотилась велика блискуча куля із запрошенням.

Так, першими учасниками стали відомий телеведучий Володимир Остапчук, актриса "Дизель шоу" Вікторія Булітко і актор Михайло Кукуюк, відомий за комедією "Свінгери".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці з зірками на 1 + 1 (@ tanci1plus1)

Наступною дискобол отримала ведуча програми "Все буде добре" на каналі СТБ Надія Матвєєва, яка в свою чергу передала естафету акторам Олексію Яровенко та Ксенії Мішиной, відомим глядачеві за серіалами "Хороший хлопець", "У неділю рано зілля копала" та "Кріпосна".

Пізніше на сторінці проекту в Instagram з'явилося відео, з якого стало відомо, що танцювальну естафету також взяли популярні актори Олексій Яровенко та Ксенія Мішина.

31 липня виклик прийняли телеведучий Даніель Салем і українська співачка MARUV, відома своїм скандальним іміджем.

"Темпераментний ведучий проекту "Одруження наосліп" Даніель Салем приймає #танціззіркаміchallenge і вже готується до свого танцювального дебюту в шоу", - сказано на сторінці конкурсу в Instagram.

"Я приймаю "Танці з зірками-challenge". Хто буде наступним, ми скоро дізнаємося. Побачимося на паркеті", - в традиційній зухвалій манері повідомила MARUV.

6 серпня стали відомі імена ще двох учасників. Ними стали репер Серьога, який відомий також як Seryoga a.k.a Поліграф Шарикоff і призер олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1)

Увечері 8 серпня була названа остання трійка учасників. Так, естафету прийняли українська співачка Тетяна Решетняк, відома під псевдонімом TAYANNA, фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома (Дзідзьо) і акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець. Таким чином сформований повний склад третього сезону шоу.

    Всі учасники нового сезону шоу "Танці з зірками":

    Володимир Остапчук (34 роки)

    Володимир Остапчук - українськи актор і телеведучий. Він відомий за проектами "Інспектор. Міста" і "Король десертів" (телеканал "1+1") та шоу "Ікона стилю" і "Богиня шопінгу" на каналі ТЕТ. У 2017 році Остапчук був одним з ведучіх пісенного конкурсу "Євробачення".

    Вікторія Булітко (свій вік акторка ретельно приховує, тому зробимо вигляд, що нам він не відомий)

    Вікторія Булітко - українська актриса телебачення, кіно і театру. З 2015 року - резидент гумористичного Dizel Studio. Актриса відома за такими фільмами і серіалами, як "Втеча з "Нового життя", "Повернення Мухтара-2", "Красуні", "Світ Соні", "Жіночий лікар" і багатьом іншим.

    Михайло Кукуюк (45 років)

    Михайло Кукуюк - український актор театру і кіно, а також лідер музичного гурту "КукаТаБанда". Актор запам'ятався укарїнському глядачеві по еротичній комедії "Свінгери".

    Надія Матвєєва (50 років)

    Надія Матвєєва - ведуча програм "Все буде добре" і "Все буде смачно!" на каналі СТБ, яку люблять мільйони українців.

    Людмила Барбір (36 років)

    Людмила Барбір - українська актриса і телеведуча. Працювала на каналі ТЕТ, де вела шоу "Теорія зради". З 2013-го року в парі з Русланом Сенічкіним, торішнім учасником "Танців з зірками", веде ранкове шоу "Сніданок з 1+1".

Ксенія Мішина (30 років)

Ксенія Мішина - відома акторка театру і кіно. За свою акторську кар'єру Ксенія зіграла в більш десяти фільмах і серіалах. Актриса запам'яталася глядачеві за серіалами "Кріпосна" і "У неділю рано зілля копала".

    Олексій Яровенко (31 рік)

Олексій Яровенко почав зніматися в кіно з 2012 року. Популярність до нього прийшла через рік, після виходу картини "Сила любові". Він також відомий за серіалами "Кріпосна" і "Хороший хлопець".

Даниель Салем (35 років)

Даніель Салем відомий глядачеві за проектом "Кохання на виживання" (Новий канал). А з недавнього часу він став новим експертом шостого сезону шоу "Одруження наосліп", яке виходить на каналі "1+1".

MARUV (Анна Корсун) - 27 років

MARUV - популярна українська співачка, композитор, поет і продюсер. Завдяки композиції Drunk Groove, виконавиця завоювала величезну популярність, а кліп на цю пісню набрав вже більше 100 мільйонів переглядів. Цього року MARUV відмовилася представляти Україну на Євробаченні в Ізраїлі - артистка поскаржилася на "кабальні" умови контракту.

Серьога (справжнє ім'я - Сергій Пархоменко), 42 роки

Серьога - український хіп-хоп-виконавець, який прославився після виходу хіта "Чорний бумер". Українці його иакож пам'ятають по шоу "Х-фактор", де Серьога виступав в ролі судді.

Анна Різатдінова (26 років)

Анна Різатдінова - знаменита українська гімнастка, володарка бронзової медалі на Олімпіаді Ріо-де-Жанейро (2016). Анна - молода мама, в 2017-м спортсменка народила первістка.

Олена Кравець (42 роки)

Олена Кравець - українська гумористка і акторка, учасниця студії "Квартал-95". У 2010 році Олена була визнана однією з найкрасивіших жінок-знаменитостей України.

TAYANNA (Тетяна Решетняк), 34 роки

TAYANNA - відома українська співачка, екс-солістка гурту "Гарячий шоколад". Артистка двічі брала участь у вокальному конкурсі "Голос країни" і тільки з другого разу їй вдалося потрапити до фіналу і навіть посісти 2-е місце. У 2017 році році Тетяна перемогла в номінації "Прорив року" на найпрестижнішій українській премії M1 Music Awards 2017.

Дзідзьо (Михайло Хома), 35 років

Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо - український співак, актор і фронтмен гурту DZIDZIO. Восени 2018 року Хома знявся в українській комедії "Свінгери 2", де він зіграв секс-гуру.

  • Раніше стало відомо, третім членом журі нового проекту "Танці з зірками" на каналі "1+1" стане британський хореограф Франсиско Гомес, який ставив номери для Мадонни, Дженніфер Лопес, Тейлор Свіфт і інших всесвітньо відомих зірок.
  • Нагадаємо, переможцями 6 сезону шоу "Танці з зірками" , який пройшов в серпні-вересні 2018 року, стали комік Ігор Ласточкин і його партнерка Ілона Гвоздьова.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях