Лайм

Майлі Сайрус розійшлася з чоловіком і засвітилася на фото з дівчиною

Співачка обіймалася і цілувалася з подругою на пляжі в Італії

Менш ніж через рік після весілля американська співачка Майлі Сайрус розлучається зі своїм чоловіком, актором Ліамом Хемсвортом.

"Постійно розвиваючись і змінюючись, вони вирішили, що краще зосередитися на собі і своїй кар'єрі, - розповів представник зірки. - Ліам і Майлі домовилися розлучитися, але вони як і раніше залишаються відданими опікунами для всіх своїх тварин, яких завели разом ".

Пара зв'язала себе шлюбом у грудні 2018 року, але їхні стосунки тривали значно більше. Так, в червні 2019 року Сайрус і Хемсворт відзначили 10-ту річницю.

"Мені було 18 років, коли я зустрів Майлі, - говорив Хемсворт в інтерв'ю GQ Australia. - Ми дійсно швидко закохалися і з самого початку мали дуже сильний зв'язок ".

Хоча пара не прокоментувала свій розрив в соціальних мережах, Сайрус помітили без обручки на фотографіях, опублікованих під час її відпустки в Італії. Крім того, співачку сфотографували за поцілунками з Кейтлін Картер, колишньою дівчиною брата Кім Кардашьян Броді Дженнера.

На фотографіях, опублікованих виданням ET, дівчата обнімаються і цілуються на пляжі в Комо.

"Вони разом каталися на човнах, проводили дні в басейні, плавали і стрибали з доків в океан, - розповіло джерело E! News. - Вони не відривалися одна від одної, трималися за руки і постійно обіймалися".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях