Лайм

Кім Кардаш'ян показала, як виглядала в буремні 90-ті: і це дві абсолютно різні людини

Теледіва поділилася кадрами з особистого архіву

Американська супермодель і телеведуча Кім Кардаш'ян активно веде свій профіль в Instagram, де ділиться з шанувальниками останніми подіями в її житті. А тепер теледіва вирішила згадати свої буремні 90-ті.

В "сторіз" 38-річної знаменитості з'явилися фото, на яких Кім зображена в юнацькі роки. Кардаш'ян позує в об'ємних рваних джинсах і білій футболці. Її образ доповнили модна на той час зачіска "Мальвіна" і чорний чокер. Погодьтеся, складно роспізнати в цій хуліганство гламурну зірку реаліті-шоу.

Судячи з усього понастольгувати Кардаш'ян вирішила у зв'язку з виходом її нової колекції косметики KKW Beauty. Лінійка під назвою Matte натхненна естетикою 1990-х і надійде в продаж 16 серпня.

В одному з недавніх інтерв'ю Кім розповідала, що її сильно надихають дев'яності: "Я просто обожнюю весь цей гламур і епоху супермоделей. Їхні образи були просто бездоганні і не втратили актуальності й досі".

  • Популярний український виконавець, композитор, автор пісень і підкорювач жіночих сердець Олег Винник показав, як виглядав в юності. Блакитноокий блондин позує на фото в картатій сорочці і з модною на той час зачіскою.
  • Раніше своє юнацьке фото показав соліст популярного українського гурту DZIDZIO Михайло Хома. На знімку співак зображений без бороди, яка вже стала головною фішкою його образу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях