Лайм

Пам'яті Кузьми: TAYANNA чуттєво переспівала хіт Скрябіна

17 августа состоялся официальный релиз кавера

Українська співачка TAYANNA записала кавер на пісню "Дельфіни" гурту "Скрябін". Авторську версію хіта виконавиця представила в день народження Кузьми - 17 серпня музикантові виповнився б 51 рік.

Оновлений трек опублікований на YouTube-каналі співачки. Вперше кавер TAYANNA виконала в минулому році у Львові на концерті, який був присвячений 50-річчю загиблого музиканта. Шанувальникам так сподобалося нове аранжування, що вони попросили співачку внести цю композицію в свій репертуар. 17 серпня відбувся офіційний реліз кавера.

"Це пісня про дельфіна, який припливає на порятунок, коли тобі він потрібен. Все як у житті", - прокоментувала виконавиця.

Фанати співачки зізналися, що ця пісня в її виконанні викликала у них мурашки. "Це шикарно", "Мурашки по шкірі", "Дуже крутий кавер", "Світла пам'ять Кузьмі! Ваші таланти поєдналися і вийшов відмінний кавер!", "Дуже подобається", "До мурашок", "Слухаю і все тіло в мурашках" , - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув в ДТП 2 лютого 2015 року. Автомобіль, за кермом якого знаходився музикант, зіткнувся з молоковозом. Кузьма помер на місці.

  • На київській "Площі зірок" у ТРЦ "Гулівер" з'явилася нова табличка - пам'яті Кузьми Скрябіна.
  • Українська співачка Наталія Могилевська випустила зворушливу пісню Personal Jesus, яку присвятила покійному Кузьмі Скрябіну.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях