Лайм

Аліна Гросу зізналася, у яку суму обійшлося батькам її пишне весілля в Італії

Для святкування Аліна Гросу і її чоловік зняли розкішну віллу

Пишне весілля в Італії, де українська співачка Аліна Гросу та її чоловік Олександр орендували для торжества розкішну віллу, обійшлася батькам артистки у 100 тисяч євро (2,8 млн гривень).

Про це 24-річна знаменитість розповіла в студії проекту "Зірковий шлях". Всі витрати на себе взяли батьки співачки, у той час як родина нареченого подарувала молодятам простору квартиру.

Весілля Аліни Гросу у Вероні відбулася 23 червня. Чоловіком співачки став бізнесмен Олександр, особистість якого вона донедавна ретельно приховувала. Як стало відомо з фотографій співачки в Instagram, серед гостей торжества засвітилися й інші українські зірки, а саме Ірина Білик та шоумен Дмитро Коляденко, співаки Віталій Козловський та Павло Зібров з дружиною.

"Іра подарувала мені сережки. А Саші - і портмоне, і запонки", - зізналася журналістам Гросу.

Батьки Олександра подарували новоспеченої родині розкішну квартиру. В Україні чи Росії, співачка вирішила не уточнювати.

"Три кімнати. Дві кімнати дитячі, наша кімната, вітальня, кухня і ванна-туалет, ну і коридор", - зазначила вона. Саме ж свято батькам виконавиці обійшлося у 100 тисяч євро.

До слова, раніше батько виконавиці, колишній депутат Чернівецької міськради та бізнесмен Михайло Гросу, балотувався до Верховної Ради як безпартійний самовисуванець. Згідно з результатами парламентських виборів, стати народним депутатом України йому не вдалося.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях