Лайм

В шоці від троллінгу: Брітні Спірс розповіла про жорстокість у соцмережах

Шанувальники залишили сотні коментарів на підтримку зірки

Брітні Спірс у відвертому пості в Instagram розповіла про свій душевний біль та самотність.

37-річна співачка зізналася, що не знає, кому можна довіряти, і поскаржилася на "фальшивих" людей навколо себе. Вона поділилася цитатою, в якій говориться: "Зверніть особливу увагу на людей, які не аплодують, коли ви виграєте".

Також Брітні заявила, що відтепер збирається "дозволити ненависникам ненавидіти".

"Життя в Лос-Анджелесі так заплутує. Іноді буває самотньо. Ви ніколи не знаєте, кому можна довіряти, а деякі люди можуть бути фальшивкою. У мене дуже маленьке коло друзів, і я просто роблю те, що робить мене щасливою", - написала Брітні.

Також вона зізналася, що перебуває в шоці від троллінгу, з яким стикається у соціальних мережах.

"Мені боляче бачити коментарі до моїх постів... тому я просто вважаю за краще більше їх не дивитися", - пише співачка. - Нехай ненависники роблять те, що вміють найкраще... ненавидять!"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Living in LA is such a trip !!! It can be lonely at times. You never know who to trust, and some people can be fake. I have a very small circle of friends, and simply do what makes me happy !!! It breaks my heart to see the comments on my posts sometimes .... so I simply choose not to look anymore ... let the clever haters do what they do best .... hate !!!

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

Шанувальники залишили сотні коментарів на підтримку зірки.

Один з них сказав: "Я не можу це читати. Ти завжди поширювала щастя і любов, і повинна отримувати те ж саме. Ми любимо тебе, Бріт, залишайся сильною і терплячою".

Брітні Спірс довелося скасувати свій останній виступ у Лас-Вегасі через лікування в клініці. Вважається, що проблеми з психічним здоров'ям повернулися до неї, коли її батько Джеймі тяжко захворів. Менеджер Брітні нещодавно повідомила, що її ліки перестали діяти, і вона "збожеволіла" через кризу зі здоров'ям її батька.

  • Користувачі Instagram висміяли американську супермодель Кім Кардашьян та її нове фото через невдалий фотошоп. Знаменитість, за якою вже не вперше помічають любов до редактора знімків, навіть не помітила, як у неї з'явився зайвий палець на нозі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях