Лайм

Не треба вибачатися: Мадонна захистила Майлі Сайрус в скандалі через розлучення

26-річну співачку звинувачують у зрадах, але вона стверджує, що була вірною чоловікові

Майлі Сайрус в серії з 11 твіти та довгому пості в Instagram поділилася одкровеннями про розлучення з чоловіком Ліамом Хемсвортом. 26-річна співачка спростувала звинувачення в зраді, яка, нібито, стала причиною розпаду їхнього шлюбу.

Сайрус розповіла, що залишила позаду минуле життя з поганою поведінкою, невірністю і кар'єрними спадами, пише видання People. Послання Сайрус містило багато одкровень, включаючи зізнання в невірності в минулих стосунках.

"Я облажалася і зраджувала, коли була юною", - написала вона.

Крім того, співачка пригадала моменти в особистому житті, які сильно вплинули на її кар'єру.

"У 17 років я втратила великий контракт з Walmart через те, що курила бонг, - написала Сайрус, посилаючись на свою скасовану лінію одягу. - Мене вигнали з мультфільму "Монстри на канікулах" за те, що я купила Ліаму торт у вигляді пеніса і облизала його. У кліпі на пісню "Wrecking Ball" я гойдалася на тарані оголеною. Можливо, в інтернеті моїх голих знімків більше, ніж у будь-якої іншої жінки".

Перерахувавши свої попередні помилки, Сайрус підкреслила, що не зраджувала Хемсворту.

"Правда в тому, що коли ми з Ліамом помирилися, я була йому вірна. Тут НЕМАЄ секретів, які потрібно розкрити. Я вчилася на кожній помилці в своєму житті. Я не ідеальна, і не хочу бути такою, це нудно. Я росла перед вами, але суть в томубман, що я виросла"

"Я можу зізнатися в багатьох речах, але я відмовляюся визнавати, що мій шлюб закінчився через брехню. Ліам і я були разом десять років. Я говорила це раніше, і це правда: я люблю Ліама і завжди буду любити", - написала вона.

У Instagram співачку підтримало багато знаменитих друзі. У їх числі опинилася Мадонна, яка знає про скандали і розлучення як ніхто інший.

"Слава Богу! Ти людина! Жінка, яка жила. Не потрібно вибачатися!" - написала Мадонна в коментарях до посту.

Актриса Шейлін Вудлі і модель Лілі Олдрідж були серед тих, хто залишив Майлі смайли з червоним серцем, а сестра Бренді Сайрус написала: "Пишаюся тобою, сестричко!"

  • Раніше Майлі Сайрус випустила емоційний трек, і схоже, він про розлучення з Ліамом Хемсвортом. Співачка співає про добрі часи щастя і гармонії, які тепер обернулися в пил

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях