Лайм

Леся Нікітюк зізналася, що хоче змінити в собі: але пластичні хірурги безсилі

Телеведуча розповіла про комплекси

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка останнім часом часто хвалиться стрункою фігурою, зізналася, що не до кінця задоволена своєю зовнішністю.

Так, в інтерв'ю виданню Viva.ua знаменитість чесно розповіла, що хотіла б змінити в собі. Виявляється, довгонога красуня з дитинства комплексує через свій зріст, вона ніколи не вважала, що бути високою - це круто. Зріст Лесі Нікітюк - 180 сантиметрів.

"Завжди хотіла зменшити собі зріст, але пластична хірургія чомусь не дозволяє цього зробити. Можуть зробити ніс, губи, вилиці, щоки, але не можуть зменшити зріст. Тому я змирилася. Мені довелося полюбити себе такою, яка є", - зізналася телезірка.

Леся також замислюється про ринопластику - операцію по корекції носа, щоб виправити наслідки аварії.

"У мене з одного боку на носі горбинка, після аварії в Новій Зеландії, коли машина перекинулася, і тепер різні профілі. Так вийшло, що я впала носом, і у мене трішки викривлене перенісся", - розповіла Нікітюк, додавши, що поки не зважилася на пластику.

"У мене все нормально з диханням, з перегородкою, тільки ніс трішечки змінений. Звичайно ж, я думала, що, може, мені якось зможуть підправити. Але не маю на це часу і, чесно кажучи, боюся. Не думаю, що це кардинально мене змінить. Я не стану Кім Кардашян або Веронікою Кастро", - підсумувала Леся.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях