Лайм

Останній день літа: як українські зірки проводжають жаркий сезон

The Lime підглянув, як ловлять жаркий сезон за хвіст зірки шоу-бізнесу

Літо має дивну властивість - дуже швидко закінчуватися. Не встигли ми порадіти приходу червня, як вже проводжаємо серпень. І як би погода нас не балувала теплом, дивлячись на календар ми розуміємо, що тепла пора року вже закінчилася.

31 серпня соцмережі рясніють постами на тему літа, що минає, не стали винятком й українські знаменитості. The Lime підглянув, як ловлять жаркий сезон за хвіст зірки шоу-бізнесу і готовий поділитися найяскравішими публікаціями.

Сніжана Бабкіна

Це літо для Сергія та Сніжани Бабкіних стало особливим - зіркова сім'я стала більше на одну людину. Дружина музиканта подякувала сезон,що минає, зазначивши, що вже готова до нового.

"Спасибі тобі, літо 2019. Цього літа нас стало п'ятеро! Вдячна до небес. Сьогодні останній день літа. По цифрах. Зі мною мої сонечка кожен день цілий рік. Завтра починається новий сезон в музиці, в театрі, в нашій родині. З любов'ю, теплом і вдячністю - в новий сезон", - написала Сніжана.

Леся Нікітюк

Телеведуча вирішила підняти настрій своїм шанувальникам. Леся записала веселе відео, де танцює біля басейну під пісню "Софії Ротару" - "Ось і літо пройшло ...".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

Віталій Козловський

"Якось образливо, що час, особливо коли тобі добре, летить швидко-швидко ... Літо 2019 йде. Пора збирати музичний урожай і пригощати їм вас", - написав співак.

Джамала

Співачка насолоджується останнім літнім днем на березі моря.

Іраклі Макацарія

Тренер нового сезону шоу "Зважені та щасливі" показав фото, на якому зображений за столиком кафе. "Проводжаю останній день літа", - написав він.

Катерина Реп'яхова

Молода кохана Віктора Павлика написала пост, в якому підвела підсумки. "Це літо для мене офіційно - найкраще літо в моєму житті.
З одного боку це дуже круто, з іншого - мої вимоги до самої себе стають ще вище, а це значить працювати потрібно ще більше", - написала Катя, додавши, що цього літа відвідала багато нових місць.

Ivan NAVI

"Насолоджуюсь останнім днем літа. Ви встигли відпочити?", - поцікавився у шанувальників співак.

  • Раніше The Lime зробив для вас фотопідбірку зачісок українських знаменитостей, які зроблені зі смаком і за останніми тенденціями. Розгляньте кілька нехитрих ідей нескладних укладок на швидку руку, і втілюйте їх в життя.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях