Лайм

Анна Седокова оголилася для російського Playboy: відверті фото

Співачка втретє з'явилася на обкладинці чоловічого глянцю

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" і мама трьох дітей Анна Седокова стала героїнею свіжого випуску еротичного чоловічого журналу Playboy Russia.

36-річна знаменитість прикрасила обкладинку глянцю і знялася в провокаційній фотосесії. Результатами своєї роботи співачка похвалилася на своїй сторінці в Instagram. Анна, яка вже втретє знімається для Playboy, вважає, що ця обкладинка - найкраща.

"За 13 років це вже третя моя обкладинка, і мені здається, що вона вийшла найкращою. Минуло 13 років, а такою гарною я себе ніколи не відчувала. Це говорить про те, що ми не повинні концентруватися на нашому віці", - написала Седокова.

Співачка закликала всіх дівчат влаштовувати подібні фотосесії, щоб розкрити свою жіночність.

"Нехай ці знімки будуть заховані глибоко в шафі, і коли ти відчуєш себе некрасивою, нежіночною - ти дістанеш їх і побачиш, як ти прекрасна і якою ти можеш бути", - підкреслила Анна.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    публікація від (@Annasedokova)

  • Раніше Анна Седокова повністю роздяглася заради престижної премії в Росії. На знімку співачка зображена оголеною, при цьому інтимні місця прикриті гітарою і рукою співачки.
  • Також дивіться провокаційний кліп Анни Седокової на пісню "Я ж мати", яким вона шокувала багатьох своїх шанувальників.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях