Лайм

Український фотограф зняла оголену Кайлі Дженнер для журналу Playboy: фото

Менш ніж за добу фото зібрало більше 12 млн лайків

Американська модель Кайлі Дженнер, яку нещодавно назвали наймолодшою мільярдеркою у світі, знялася у пікантній фотосесії для чоловічого глянцю Playboy. Знімок з'явився на її сторінці в Instagram, де менш ніж за добу зібрав понад 12 млн лайків.

Примітно, що цього разу Дженнер позувала не сама. У кадрі модель зображена зі своїм бойфрендом, треп-зіркою Тревіс Скоттом. Автором фотосесії виступила український фотограф Саша Самсонова.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

"Коли Х'юстон зустрічається з Лос-Анджелесом", - зазначила під знімком модель. Судячи з того, що і Кайлі Дженнер, і Саша Самсонова додали до знімків хештег Playboy, незабаром кадр варто чекати на сторінках глянцю.

Фото в профілі знаменитості стало шалено популярним. Якщо зазвичай знімки моделі збирають в межах доби 4-6 млн лайків, то новий може похвалитися цифрою, помноженою на два. Більш того, під постом Дженнер не вщухають дискусії. Серед 130 тис. коментарів зустрічаються як компліменти, так і засудження.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha Samsonova (@sashasamsonova) on

Привітали з черговим успіхом користувачі соцмережі і Сашу Самсонова. "Тільки вище, до нових успіхів", - зазначили в одному з коментарів під її постом.

  • Пишнотіла модель Тесс Холлідей відрізнилася сміливою витівкою на Тижні моди в Нью-Йорку.
  • Американська plus-size модель Ешлі Грем зізналася шанувальникам, що чекає первістка. На особистій сторінці в Instagram зірка глянцевих журналів опублікувала відео, на якому разом з чоловіком Джастіном Ервіном розповіла про свою вагітність.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях