Лайм

Чарівний день: Сергій і Сніжана Бабкіни хрестили молодшого сина

Таїнство проходило в особливому для подружжя місці

У вівторок, 10 вересня, зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкін хрестили маленького сина Єлисея, який з'явився на світ в червні цього року.

Про це музикант розповів на своїй сторінці в Instagram, показавши зворушливе фото. У своєму пості він зазначив, що таїнство хрещення відбувалося в особливому для них з дружиною місці - церкві, де вони вінчалися.

"Сьогодні чарівний день. День, в який ми похрестили Єлисея Сергійовича. Дніпропетровська область, село Багате. Саме в цій церкві наш Отець Андрій вінчав нас зі Сніжаною 11,5 років назад. А сьогодні Він похрестив нашого сина", - написав Бабкін.

Сергій і Сніжана Бабкін таємно повінчалися в травні 2008 року, а через рік закохані оформили свої стосунки в РАГСі.

"На мій погляд, наше з Снежкой вінчання - одна з найкрутіших речей, які траплялися з нами в житті! Воно було по-справжньому таємним - про нього не знав ніхто. Ми знайшли батюшку в Дніпровській області, який погодився на цей обряд", - розповідав в одному з недавніх інтерв'ю музикант.

Зараз подружжя виховує трьох дітей - 12-річного сина Артура, 8-річну Васелину і двомісячного Єлисея. Також у музиканта є син Ілля від першого шлюбу.

  • Раніше Сергій Бабкін поділився з шанувальниками зворушливим відео з новонародженим сином Єлисеєм. На кадрах ролика щасливий тато сидить на кухні і співає малюкові композицію "Луч солнца золотого" з мультфільму "Бременські музиканти", акомпануючи собі на гітарі.
  • Сергій і Сніжана Бабкін розсекретили незвичайне ім'я новонародженого сина і поділилися подробицями пологів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях